18 juni 2009

Up-to-badge week 25!

Het is weer donderdag en dat betekend dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! Dit is een nieuw soort rubriek die elke donderdag terug zal komen waarin de aller nieuwste badges worden getoond met de daarbij behorende informatie.

We hebben deze week een hoop badges gespot. Laten we beginnen met mijn favorieten van deze week :p Zoals je kan zien zijn deze voor een Gay Pride. Helaas zijn deze niet voor Nederland/België bestemd maar de badge code maakt duidelijk dat ze voor Noorwegen zijn.


We gaan verder met een hoop badges die nog onbekend zijn waarvoor en voor wie deze zijn. Wat wel opvalt is dat er van elke badge 3 levels zijn; onderaan de badge zie je stippen die dit level aangeven.




Ten derde alweer een badge voor Duitsland die zij gebruiken voor 'Alles Pixels Oder Was':
Om verder te gaan reizen we (weer) naar Noorwegen. Daar is een heus ijstoernooi aan de gang en de winnaars ontvangen een badge! Een schema van de deelnemers en wanneer zij tegen elkaar strijden vind je hier.
Dan nu een badge die bestemd is voor Nederland/België! Deze badge is te winnen met de Myth Bunnies competities. Welke dat zijn, dat lees je hier.
Tenslotte nog deze badges. We weten niet waarvoor ze zijn, wel voor welk land:
Canada:
Duitsland:

2 opmerkingen:

  1. Die badges waarvan er telkens 3 zijn, is voor een scifi event (catalogus kopje is ook al gevonden, en een aantal meubi) =)

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010