09 juli 2010

Schreeuw ons naar de overwinning!

Zondag speelt Nederland in de finale tegen Spanje, maar maandag spelen wij nog een keer tegen Spanje! Dan strijden de twee hotels om de beruchte weddenschap te winnen.

Wie wint de weddenschap?
De bedoeling is dat we maandag allemaal massaal een schreeuw (ik weet niet of we moeten spammen of dat we iets moeten opsturen) opsturen in het Habbo Stadion. Als we winnen dan zullen alle Barmedewerkers in Habbo Spanje een week lang in het oranje gekleed gaan, en zullen ze bitterballen en kaasplankjes uitdelen. Maar! Als we verliezen dan zullen alle Barmedewerkers in Habbo Nederland een week lang in het rood gaan, en delen zij tapasworst en alcoholvrije sangria uit.

Volg de wedstrijd bij de Nederlandse Megasupporter
Onze grote ster, Megasupporter, zit in Crowley's kamer om met iedereen Nederland aan te moedigen! Praat met hem en je zult gegarandeerd een zin terugkrijgen! Als je naar Crowley's kamer gaat zul je tevens ook het nieuwe Diep Waterperkje zien van de Big Wave meubelserie. Is dit misschien een hint dat ze binnenkort in de catalogus komen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010