02 augustus 2010

Habbo laat veel los in Spaanse presentatie!

Laatst heeft de Hotel Manager van Habbo Spanje een presentatie gehouden over het 10 jarig bestaan van Habbo, vooruitgang van Habbo, nieuwe spellen voor in je kamer, nieuwe meubels, nieuwe huisdieren en nog veel meer. Het komt over of Habbo vele nieuwe grote plannen heeft, ik ben benieuwd wat het zich met zich meebrengt.

Nieuwe tool voor moderators
In september komt er een systeem dat Habbo's de mogelijkheid geeft om spelletjes naar hun kamer te kunnen halen. Waarschijnlijk bedoelt Habbo dit met de vervangende spellen voor Battleball, Snowstorm en Wiebel-Giebel. Wat het voor spelletjes gaat worden is nog niet bekend.

Nieuwe Western meubels!
In de Spaanse presentatie laat Sulake alvast een preview zien van de nieuwste meubels, namelijk de Western serie! Je ziet in het plaatje hieronder al een nieuw Hekwerk, Uitgedroogd Gras en een nieuw Zandplatform.


Nieuwe Leeuw en Neushoorn huisdieren!
Ook lieten ze weten dat er twee nieuwe huisdieren in de maand augustus aankomen. Namelijk een Leeuw en een Neushoorn. Deze komen waarschijnlijk te gelijk met de Western meubelserie. Het is nog onbekend hoe de nieuwe huisdieren eruit gaan zien.

Nog een paar kleine weetjes
• Het Habbo kantoor van Habbo Amerika gaat verhuizen naar San Francisco in Californië.
• Uitbreiding van Habbo naar India, Polen en andere landen op het vasteland van Azië en Afrika.
• Het proberen om Habbo toe te voegen aan de Tablets zoals de iPad.
• Het wijzigen van de Flash-technologie naar andere technologie omdat Apple Flash niet toelaat.

Klik hier om naar de video van de Spaanse presentatie te gaan.

2 opmerkingen:

  1. Ik ken geen spaans en de beelde zijn best slecht. Kunnen jullie zelf niet betere beelden maken en een nederlandse versie? xD

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010