02 augustus 2010

Summer Fling 2010

Wat is een zomervakantie nou zonder liefde? Niks natuurlijk! Zelfs in Habbo niet... Daarom zoekt Habbo deze maand naar de leukste vakantiestelletjes in Summer Fling 2010!

De meest romantische kamers ooit
Wat is een date in Habbo nou zonder de perfecte Habbo kamer? Speciaal om jouw date tot succes te laten leiden heeft Habbo tot en met 16 augustus de Bling, Shalimar en Love Meubels in de catalogus gezet. Heb jij de beste kamer voor een romantische date of is je uitzicht op de zonsondergang onvergetelijk? Stuur dan een screenshot van je kamer op en wie weet ben jij één van de vijf winnaars van een Zeldzaam Vakantieromantiek Meubi!

Klik hier om je inzending te sturen naar competition.nl@sulake.com

Setjes, stelletjes, koppels en vakantielovers opgelet!
Habbo is opzoek naar het leukste stelletje van heel Habbo. Denk jij dat je kans maakt samen met je vriend of vriendin? Geef je dan op waarom jullie het zijn via deze pagina voor 7 augustus. Habbo kiest de 5 leukste koppels uit en beloont ze met een Vakantieromantiek meubel. Daarnaast mag elke Habbo iedere dag een stem uitbrengen op een ander romantisch koppel op de Habbo's a la Playa Groep. Het koppel met uiteindelijk de meeste stemmen wint de Summer Fling Badge en allebei een gratis maand VIP!

1 opmerking:

  1. Als ik er tussen zit stem dan op mij..! (h)

    C.rainbow
    .:.Stone.:.

    ^^ FOREVER ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010