17 september 2009

Basshunter in Habbo Engeland!

Het is weer eens zover. Habbo Engeland heeft alweer een VIP-gast uitgenodigd. Dit keer is het Basshunter.

Aanstaande vrijdag om half 6 's middags voor ons, zal Basshunter een bezoekje brengen aan Habbo Engeland. Je kunt hem van half 6 tot 6 uur vinden in Club Mammoth, en van 6 uur tot half 7 in Club Massiva. Wil jij Basshunter al je vragen stellen waarop je antwoord wilt? Zorg dan dat je er bij bent!
Net als alle andere VIP-gasten die Habbo Engeland verwelkomt, heeft ook Basshunter een eigen groep gekregen. Dit is de link er naar toe. Op de groep kun je de nieuwe single van Basshunter: 'Every Morning' beluisteren. En ook heeft Habbo Engeland weer een leuke prijsvraag. Klik hier voor het competitie formulier. In de clip van 'Every Morning' gaat Basshunter een hotel binnen. De vraag luidt: 'Hoeveel sterren heeft het hotel?'
Er zijn natuurlijk weer leuke prijzen: 1 Habbo zal een mp3-speler winnen, een gesigneerde CD, een exclusieve badge en 50 credits. 9 andere Habbo's winnen elk een gesigneerde CD met 25 credits erbij. Leuke prijzen, toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010