28 september 2009

Up-to-badge week 39!

Het is weer weekend geweest :$ en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de aller nieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Laat ik beginnen met een nieuwe badge die ook gebruikt zal worden voor Habbo Nederland / België, namelijk voor degene die een kamerknaller hebben verzonnen en wiens idee ook daadwerkelijk verkocht zal worden. Meer info over de kamerknallers vind je hier.

Habbo Spanje heeft een verjaardagsbadge geüpload voor haar 6e verjaardag.
Ook nieuw deze week, een 'bye bye big hand'-badge. Je kon er hier al meer over lezen, maar hier is ie nog een keer. Deze badge gaat binnenkort internationaal gebruikt worden.
Verder met Habbo Italië. Zij hebben een hele reeks badges geüpload. Ze lijken voor een campagne te zijn.
Ook onbekend en nieuw deze week, één voor Habbo Denemarken.
Dan nog even dit. Wil jij nog wat leuke badges verdienen, volg dan onderstaande instructies:
Wat moet je doen? Log in in het Australische / Nieuw-Zeelandse hotel. Ga naar deze groep en word lid. Je ontvangt de badge aanstaande donderdag.
Wat moet je doen? Log in in het Australische / Nieuw-Zeelandse hotel. Ga naar deze groep en word lid. Je ontvangt de badge aanstaande donderdag.
Wat moet je doen? Log in in het Nederlandse / Belgische hotel. Ga naar deze groep en word lid. Je ontvangt de badge aanstaande maandag rond 16:00.
Dat was hem weer voor deze week! Graag tot volgende week!
Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan per e-mail: vogelpoep@habbospot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010