24 september 2009

Habbo versie 38

Zoals de vorigaande keren, is Habbo Engeland weer is de 1e met de nieuwste versie. Namelijk versie 38. Er is niet veel veranderd maar toch een aantal dingetjes.

Info scherm
Het info schermpje is vernieuwd (dat is het scherm dat als je onderin op je Habbo hoofd klikt krijgt). In plaats van jouw badges staat er nu Join HC!.
Kleren aanpassen
Vanaf nu kan je je kleren aanpassen in Habbo! Normaal kon je dat alleen doen op de homepage van Habbo maar nu dus ook in Habbo zelf. De HC kleren staan ook niet meer bij de non-hc kleren maar bij een speciaal Habbo Club hokje.

Maximum Habbo's

In het vernieuwde Habbo kon je niet meer instellen hoeveel Habbo's er tegelijk in je kamer konden. Vanaf vandaag kan dat weer onder je Basic room settings. Je kan kiezen tussen maximaal 10, 15, 20 en 25 Habbo's in je kamer.
Geluidjes
Normaal hoorde je altijd een geluidje als je pixel ontving of bij andere dingen, maar dat was in het vernieuwde Habbo tijdelijk weg gehaald. Maar nu is het weer terug. Als je namelijk weer inlogt of pixels krijgt hoor je weer zo'n vrolijk geluidje!

Wolkjes
De wolkjes zijn ook weer terug! Ze waren tijdelijk niet zichtbaar in je raam maar nu kan je weer normaal naar buiten kijken.

Respect
Je kent het wel, je krijgt respect en dan gelijk 3 te gelijk. De VIP-visits hebben last van die respect wolkjes. Daarom is er vanaf nu maar 1 respect wolkje, ook als je 3 respect geeft.

Ecotron
De ecotron is weer terug! In het vernieuwde Habbo was die niet werkend en is die weg gehaald. Na lang wachten is die dus eindelijk weer terug.
Habbo Club
Normaal kon je altijd via de homepage HC kopen maar nu kan dat ook via de catalogus!

3 opmerkingen:

  1. Ik vind het nu veel beter..!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Habbo beta, Ik ben er gewoon van maar ik mis de oude habbo, en club mamon en de goude draak, Ze bezoeken die plaatssen niet eens meer, het was vroeger zo populair. en nu.... Tjaa. Ik mis die tijd gewoon

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010