02 september 2009

Booty Luv live in Habbo UK!

Het lijkt erop dat Habbo Engeland de laatste tijd veel VIP visits geboekt heeft. Zo maakte Maan-viS in dit artikel al bekend dat 'Paramore' naar Habbo Engeland gaat komen. Binnenkort zullen de 2 meiden van Booty Luv ook in Habbo Engeland verschijnen! Om precies te zijn, vrijdag 4 september (aanstaande) om 4.30 pm. (voor ons is dat dus 17:30).
De meiden van Booty Luv hebben laatst een nieuwe single uitgebracht met de naam: Say it. Klik hier om de single te bekijken en te beluisteren.
Maar dat is niet alles, Habbo Engeland heeft daar ook nog een leuke competitie bij bedacht. Wat moet je doen? Bekijk de nieuwe clip en vul op dit antwoordformulier in welk wild dier er op het bed in de hotel kamer ligt. Er wordt één winnaar uitgekozen die een Mp3 speler en 100 habbo credits wint. Verder worden er nog 5 andere Habbo's uitgekozen, die allemaal 50 credits zullen winnen. Leuk toch?

1 opmerking:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010