15 september 2009

Keuken competitie overzicht

Nadat Jet ziek was geworden, zag Chef Albert Marie het even niet meer zitten. Daarom gaat die opzoek naar een assistent voor in de keuken! Zo kan je alvast oefenen met de keuken meubels, want die staan vanaf vandaag t/m 22 september 10:00 uur in de catalogus. Maar niemand neemt iemand aan, zonder hem of haar te testen. Daarom zijn er de komende tijd veel competities waaraan je kan meedoen.

Competitie 1: het recept van de dag
Een gerecht is natuurlijk niks zonder recept. Daarom kan je tot en met 14 september een recept opsturen. Er zal elke werkdag een recept worden gekozen. Zodra er 5 recepten zijn, komt er een stemronde. De 5 winnaars winnen een Metalen Keukenbadge, een Hygiëne-inspecteur en twee Luxe Koelkasten en de echte nummer 1 komt in de finale te staan van Wie wordt de chef? en wint daarbij een zilveren keuken badge!

Competitie 2: Mystery Klant
Is jouw restaurant al open? Nee? Dan moet je opschieten! Vanaf morgen komt er namelijk elke dag een Mystery Klant die jou restaurant in de gaten gaat houden. Op woensdag 16 september onthult de Mystery Klant zich en geeft hij een recensie met daarin de 5 beste restaurants van Habbo in de nieuwsbrief. De kamereigenaren winnen daarmee een Metalen Keukenbadge, een Hygiëne-inspecteur en twee Luxe Koelkasten. Daarnaast kiest de Mystery Klant ook nog is het beste restaurant uit en daarvan de eigenaar wint een zilveren keuken badge en een plekje in de finale!

Competitie 3: Ontdek je innerlijke groente
Altijd al een groente willen maken of willen zijn? Dan heb je nu geluk! Er starten namelijk 2 competities. Bij de 1e competitie moet je een groente (bijvoorbeeld een wortel, asperge of krop sla) van meubels in je kamer maken. En bij competitie 2 is het aan jou de eer om je te verkleden als een groente (pixelen is toegestaan). Uit alle inzendingen van bijde competities kiest Habbo 5 winnaars uit en die winnen net zoals bij de andere competities een Metalen Keukenbadge, een Hygiëne-inspecteur en twee Luxe Koelkasten. En ook kiest Habbo 1 winnaar en die wint een Zilveren Keukenbadge en krijgt een plekje in de finale.

Competitie 4: Keuken-quiz
Bij deze competitie is er een vragenlijst geopend die over eten gaat. De vragenlijst hoort heel makkelijk te zijn, want Habbo geeft het zelf al aan. Je kan namelijk alle vragen vinden op internet! Uit alle inzendingen kiest Habbo 10 inzendingen en die winnen een Metalen Keukenbadge, een Hygiëne-inspecteur en twee Luxe Koelkasten. Ook hierbij kiest Habbo 1 winnaar uit met het origineelste antwoord op de open vraag. Die wint een Zilveren Keukenbadge en een plekje in de finale.

Competitie 5: Voedsel commercial
Stel dat je een geniaal recept of gerecht hebt gemaakt, dan moet je het nog wel kunnen verkopen. Dat kan door middel van een commercial (reclame filmpje). Aan jou de taak om via een pixelart of (Youtube) filmpje een commercial te maken om iets te verkopen. De 5 leukste inzendingen winnen een Metalen Keukenbadge, een Hygiëne-inspecteur en twee Luxe Koelkasten zoals bij elke competitie. De beste wint daarnaast een Zilveren Keukenbadge en een plekje in de finale.

Competitie 6: Keukenhumor

Ben jij de grappigste chef-kok van Habbo? Of vind je het leuk om af en toe te lachen met je vrienden. Dan is dit je kans! Want je kan namelijk jouw leukste keuken grap opsturen. De vijf beste grappen worden beloond met een Metalen Keukenbadge, een Hygiëne-inspecteur en twee Luxe Koelkasten. De beste wint daarnaast een Zilveren Keukenbadge en een plekje in de finale.

Competitie 7: de grote bedieningsquest
Ben jij een goede en snelle pizza koerier? Dan is deze competitie echt iets voor jou. Je krijgt namelijk opdrachten van de chef kok Albert Marie om gerechten te brengen naar barmedewerkers. Je moet ook goed opletten, want in de vragenlijst staan vragen over gerechten en voorwerpen. Vul jij deze vragenlijst goed in voor 18 september en jij ben jij 1 van de 10 winnaars dan win je net zoals bij de andere competities Metalen Keukenbadge, een Hygiëne-inspecteur en twee Luxe Koelkasten. De beste wint daarnaast een Zilveren Keukenbadge en een plekje in de finale.

Competitie 8: Het missende ingrediënt
De aller laatste competitie alweer en ook nog is de moeilijkste! Het is namelijk weer een opzoek vragenlijst, alleen dan extra moeilijk! Deze keer met exotische gerechten die moeilijk te vinden zijn. Kijk dus goed in kookboeken, op internet en vraag het je ouders eens want dit kan nog is pittig worden (of was dat die sambal van het eten?). Er worden willekeurig 10 winnaars uitgekozen en die winnen een Metalen Keukenbadge, een Hygiëne-inspecteur en twee Luxe Koelkasten. De Habbo met de orgineelste zin bij de open vraag wint een Zilveren Keukenbadge en een plek in de finale!

De finale is op maandag 21 september.

Klik hier om naar de Wie wordt de chef? groep te gaan.

8 opmerkingen:

  1. Triti staat morgen in de groep XD Lol. :P Ik had een recept ingestuurd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ook!
    Leuk idee. =)
    Ik hoop dat ik eindelijk een keer iets win. xD

    BeantwoordenVerwijderen
  3. met welke competities hebben jullie al meegedaan? ik alleen maar met de keuken quiz :o

    BeantwoordenVerwijderen
  4. en nu ook met competitie 5 waarbij je een keukengrap moest insturen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Maan-viS , god heeft je gehoord en verwerkt XD

    Ik hoop dat ik eindelijk een keer iets win. xD

    Miss werkt het bij mij ook wel ;p

    Gefeliciteerd met je prijs Maan-viS

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dankje, WII.master! =D

    Jullie stemmen wel op mij he? *knipoog*

    Ik ben nu bezig met de bedieningsquest. En ik heb ookal het missende ingrediënt gedaan. =)

    Leuke competities hebben ze trouwens verzonnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lang leven GOD!!
    Het schietgebedje helpt echt!!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010