19 september 2009

Up-to-badge week 37 / 38!

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! Dit is een nieuw soort rubriek die elke weekend terug zal komen waarin de aller nieuwste badges worden getoond met de daarbij behorende informatie.

Deze badges zijn niet helemaal nieuw meer maar inmiddels weten we wel waarvoor ze gebruikt zullen worden:

Winnaar ''Wie wordt de chef?''
Finalisten ''Wie wordt de chef?''
Net-niet finalisten
Deze badges zijn deze week geüpload. Zoals je ziet zijn het badges voor (van links naar rechts:) Nieuw-Zeeland, Australië, Maleisië, Singapore en de Filipijnen. Misschien dat er binnenkort ook een badge komt met de Nederlandse of Belgische vlag erop?
Eerder deze week kon je hier op Habbospot al over de MTV European Music Awards 2009 lezen die eraan zitten. Naast de nieuwe achtergronden, plaatjes en awards, is er nu ook een bijbehorende MTV badge geüpload:
In Habbo Engeland zijn ze bezig met Habbo Big Brother. Daarvoor zijn deze drie badges geüpload voor de uiteindelijke winnaar (goud), de tweede (zilver) en de derde (brons):

Habbo Canada en Amerika hebben ook nieuwe badges geüpload voor de ''International Talk Like a Pirate Day'' (19 september (vandaag dus)), dé dag waarop iedereen zich legaal mag voordoen als een piraat. Wil jij de meest linker badge winnen? Lees onderstaande gedeelte van dit artikel.
Ten slotte nog een viertal nieuwe badges voor Habbo Duitsland. Deze badges zijn ter gelegenheid van het Oktoberfest wat inmiddels in volle gang is en nog door gaat tot 4 oktober.
Dan nog even dit. Wil jij nog wat leuke badges verdienen, lees dan onderstaande instructies door:
Wat moet je doen? Log in in Habbo Nederland / België. Ga vervolgens naar deze pagina en vink daar ''Ja! Ik doe mee!'' aan en klik op ''Verzend''. Aanstaande dinsdag zal je de badge ontvangen.
Wat moet je doen? Log in in Habbo Spanje. Ga vervolgens naar deze pagina en klik daar op ''Enviar''. Je zult de badge binnen 3 dagen ontvangen.
Wat moet je doen? Ga naar http://www.habbo.be/?partner=tmf Maak vervolgens een account aan en je ontvangt de badge binnen 3 dagen. Helaas is het niet mogelijk om deze badge te ontvangen op een al bestaand account.
Wat moet je doen? Log in in Habbo Canada. Ga vervolgens naar deze pagina en vul daar deze antwoorden in: 1=B / 2=C / 3=D / 4=D / 5=A / 6=D / 7=C / 8=A / 9=C / 10=A
(Bron: Habbies)
Dat was hem weer voor deze week! Graag tot volgende week!
Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan per e-mail: vogelpoep@habbospot.nl

2 opmerkingen:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010