24 september 2009

So you think you can Hab-hop competitie overzicht

We weten natuurlijk dat iedereen de Hab-hop kan, maar Habbo is opzoek naar de 5 beste dansgroepen van heel Habbo! Opgeven kan via dit inschrijfformulier.

Competitie 1: Dans Videoclip
Natuurlijk wil Habbo weten hoe het zit met de dans-moves van alle Dansgroepen. Laat daarom zien hoe goed jouw groep kan dansen met een Dans-video clip! De bedoeling is dat je met een filmpje, screenshot of YouTube-video laat zien hoe goed jouw groep kan dansen. Niet iedereen weet hoe je een YouTube-filmpje maakt, dus legt Habbo het op deze groep uit. Er worden 5 filmpjes uitgekozen en alle leden van de winnende groep winnen 4 taxi-banken. Er wordt ook nog eens het beste filmpje uitgekozen, die groep krijgt een plaats in de finale en alle leden krijgen een Nominatie-badge. Je kan nog meedoen tot 28 september.

Competitie 2: Maak een Groep voor je dancecrew
De beste teams laten zien hoe goed ze zijn met een unieke stijl of thema. Dit moet jij laten zien om een groep te maken voor je danscrew! Je moet het webadres van je groep insturen op het formuliertje, dat je helemaal onderaan het nieuwsbericht kan vinden. Alle leden van de 5 winnende dansgroepen winnen 4 taxi-banken. De beste groep krijgt ook een plek in de finale en alle leden ervan een Nominatie-badge.

Competitie 3: Maak een logo voor je Dancecrew
Je had je al eerder op kunnen geven, samen met 4 vrienden, als dansgroep. Voor deze competitie moet je een logo ontwerpen voor jouw dansgroep! De 5 beste logo's worden uitgekozen en alle leden van de groep worden beloond met 4 taxi-banken. Daarnaast worden van de 5 logo's nog eens de allerbeste uitgekozen en dat team gaat naar de Dance-off op 5 oktober en alle leden winnen een Nominatie-badge. Je laatste kans om hieraan mee te doen is op 29 september.

Competitie 4: Dans met je eigen crew in je kamer
Volgende week dinsdag tussen 16.00 en 17.00 wandelt The Fresh Cow from Hab-air (Crowley) op de chill-etage rond om te kijken welke dansgroep de beste performance geeft. De bedoeling is dat je de kamer op slot zet, zodat alleen Crowley de performance kan zien (ze willen natuurlijk niet dat jouw unieke danspasjes worden gestolen). Crowley kiest de 5 beste performance uit en beloont alle leden van de 5 groepen met 4 taxi-banken. Daarnaast wordt de allerbeste performance uitgekozen en die groep mag naar de Dance-Off. Alle leden krijgen natuurlijk ook een Nominatie-badge.

Competitie 5: Maak een Habbo Look voor je crew
Wat is een danscrew zonder unieke look? Je hebt je eigen unieke stijl, waardoor je opvalt. En die moet jij, samen met je groep, laten zien aan Habbo. De bedoeling is dat je een look voor jou en je teamgenoten maakt en daarvan een screenshot neemt. De teamleden van de 5 beste inzendingen krijgen 4 taxi-banken. Het allerbeste team krijgt natuurlijk een plek in de finale en alle leden een Nominatie-badge. Je laatste kans om hieraan mee te doen is 30 september.

Het Habbospot-team doet natuurlijk ook mee! Wij staan ingeschreven met de naam: Habbospot-hopperz?! Je kan ons helpen door lid te worden van onze groep!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010