29 september 2010

Nieuwe Banzai meubels en uitdaging 2!

Vanaf vandaag staat een ander deel van de nieuwe Battel Banzai meubels in de catalogus. Namelijk de Teleport Tegel, Banzai Pyramide, Banzai Vuurdraak, Banzai Bot en als laatste de Banzai Box. Hiermee kan je verschillende obstakels en teleporters neerzetten in je Battle Banzai arena. Vanaf volgende week zullen alle Battle Banzai meubels in de catalogus staan.

Banzai Uitdaging 2: Lucky Banzai
Gisteren was er voor het eerst een Battle Banzai uitdaging in de kamer van Crowley. Team blauw, groen, geel en paars streden daar van 16:00 tot 17:00 uur tegen elkaar om uiteindelijk de 50 punten voor op het klassement te winnen. Deze strijd werd op het nippertje gewonnen door geel en dat betekend dat team geel nu voor staat met 51 punten!
Aanstaande vrijdag 1 oktober van 16:00 tot 17:00 uur wordt er weer een toernooi gehouden. Dit keer strijden 2 Habbo's van elk team tegen elkaar

in een doolhof (wat je hiernaast op het plaatje ziet) opzoek naar de goede Teleporter. Deze Teleporter zal je namelijk lijden naar de Battle Banzai tegels. Wil je meedoen? Verzamel je dan in je het Hoofdkwartier van jou team en ga daar door de Sci-fi teleporter. Het team met uiteindelijk de meeste overwinningen wint de 50 punten voor op het klassement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010