07 september 2010

Versie 58

Habbo Amerika heeft sinds gisteren versie 58! Het brengt een hoop handige functies met zich mee.

Wordt lid van HC
Als je nu inlogt en in een kamer komt krijg je automatisch een soort kleine advertentie om lid te worden van Habbo Club. Hierbij geven ze een korting van 5 credits (op het plaatje staat 10 maar dat is een fout).


Bekijk je vooruitgang
Het probleem ken je denk ik wel: je spaart voor een achievement maar je weet niet hoever je al bent. Vanaf nu kan je zien hoeveel dagen of hoeveel keer je nog iets moet doen voordat je de achievements behaalt!


Link naar een site
Vanaf nu is het mogelijk om vanuit je Habbo tekst te linken naar een website. Als je bijvoorbeeld www.habbospot.nl typt zal er een streepje onder komen te staan. Als je daarop klikt zal je een melding krijgen of je naar die site toe wilt gaan. De website zal zich openen in een nieuw scherm. Maar pas op: pas op voor scamsites.


Oldskool meubels verplaatsen
Vanaf nu is het weer mogelijk om op de oldskool manier meubels te verplaatsen. Dat houd dat je met alt + een klik een meubel makkelijk kan verplaatsen. De vorige manier was alt + een klik ingedrukt houden. Dit is dus iets makkelijker geworden.

Meerdere meubels neerzetten
Als je een paar dezelfde meubels in je kamer wilt hebben, dan kan dat vanaf nu gemakkelijker. Eerst moest je je inventaris openen en dan één voor één je meubel eruit halen. Nu is het mogelijk om je meubel te plaatsen en daarna nog een keer op een andere plek in je kamer te klikken. Zo zet je twee dezelfde meubels neer en kan je dat zo vaak doen als je wilt (tenzij je meubels op zijn).

Makkelijker inloggen met Facebook
Op de homepage van Habbo Amerika kan je nu nog makkelijker inloggen via Facebook. Er staat nu een hele grote Facebook button.

4 opmerkingen:

  1. Dit moet ook snel in NL Komen :O (L)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dit is al bijna in NL :D ik heb de status gezien weet alleen nie meer welke site duurt in ieder geval niet lang meer :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super updates! Het bouwen van kamers is nu veel makkelijker!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010