10 augustus 2009

Doe de quiz en ding mee naar de titel!

Het is zomer... en dat betekent dat al die witte pixel lichaampjes nodig wat zonnestraaltjes nodig hebben. Crowley en ik zijn elke dag te vinden in het Lido om wat baantjes te trekken, zo worden we bruin én houden we onze condities op peil.

Jullie moeten vooral ook in het Lido komen, want je kunt nu meedoen met de Pepsi Footvolley quiz! Habbo is namelijk opzoek naar sportievelingen van Habbo, degenen die wel interesse hebben in het winnen van een strandpakket, bestaande uit: een Rode, Blauwe en een Witte Zonnestoel en een Zeldzame Oranje Parasol. Wie wil dat nou niet?

Onderaan het artikel op deze pagina vind je een formulier, met daarin allemaal sportieve vragen over Pepsi Footvolley. Vind jij jezelf een echte sportfanaat en wil jij Footvolley-expert van Habbo worden? Beantwoord dan alle vragen goed. Je kunt je formulier insturen tot maandag 17 augustus. Uit alle goede inzendingen kiest Habbo willekeurig tien winnaars. Zij winnen allemaal het strandpakket.

Maar, dat is nog niet alles! De tien winnaars worden verdeeld in twee teams van vijf Habbo's, die het op donderdag 20 augustus, van 16.00 tot 17.00 uur in het Pepsi Lido, tegen elkaar op zullen nemen! De leden van het winnende team krijgen allemaal nog een extra prijs: een Pepsi strandhanddoek!

Ready...? Set...? Let the games begin!

1 opmerking:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010