03 augustus 2009

Habbo Back In Time competities

Het is allemaal even wat drukker in de vakantie dus vandaar dat ik jullie wat later informeer over de nieuwe Habbo Back In Time competities. Hieronder volgt een duidelijk overzicht van wat er allemaal gaande is want met al die competities kan ik me voorstellen dat jullie door het bos de bomen niet meer zien.

Pimp our Hoteloverzicht: het hoteloverzicht uit de 21e eeuw kennen we natuurlijk allemaal wel, maar hoe zou deze eruit zien in de tijd van de Romeinen, de Gouden Eeuw of het Stenen Tijdperk. Aan jullie de taak om een hoteloverzicht te maken van hoe deze er toen uitzag. Je pixelart opsturen kan nog tot aanstaande woensdag. Meer info: klik.

Ook jij was ooit Junior's: je kan het je misschien niet meer herinnenren maar ook jij was ooit een 'Junior'. Maar wie kan hier het leukste verhaaltje over schrijven? De 10 origineelste en leukste winnen! Meer info: klik.

Ga mee naar de Eighties: na de hippies-periode met Crowley-Junior gaan we nu met Jet-Junior terug in de tijd en wel naar de Eighties! Ook hier vraagt Habbo jullie om een screenshot te maken van jullie Eighties-room en deze op te sturen. De gene die het meeste in de eighties-style is wordt toegevoegd aan de tijdmachine en wint een Habbo Back In Time badge. Om jullie een beetje te helpen staat er een Eighties-pakket in de catalogus voor 19 credits waarin je jouw kamer eens flink kan verbouwen. Je screenshot opsturen kan nog tot vandaag!

Back to the Seventies:
en ook Pangea-Junior en Habbster-Junior mogen niet vergeten worden, daarom nu een erg originele comeptitie: bouw een kamer in de style van de Seventies, stuur je screenshot op en de mooiste zal worden toegevoegd aan de tijdmachine en de eigenaar ontvangt natuurlijk ook een Habbo Back In Time badge *snurk*! Ook hiervoor is een pakket in de catalogus te koop aangeboden met daarin de grote Eik, het lotusbassin, vlinders, regenbogen, rozenblaadjes en kampvuren, en dit voor maar 13 credits. Een fikse korting van 50%! Je screenshot opsturen kan nog tot vandaag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010