10 augustus 2009

Ze zijn TERUG!

Huisdieren nu ook in Nederland/België! Dit is versie 36!

Habbo's, iedereen kan weer rustig gaan slapen, want de enge spoken zijn weg! We kunnen éindelijk weer lekker knuffelen met onze hondjes, we kunnen onze katten eindelijk weer naar buiten sturen, en onze krokodillen? Ach.. die gaan hun gang maar. Hoe voed je zo'n beest op? Er zijn immers dingen die nooit zullen veranderen.. zo is mijn krokodil ook nog steeds eigenwijs..

Je kunt nu, als je nog geen huisdier hebt, of er nog een wilt, de catalogus openen, en uit nog meer kleuren kiezen, dan dat je al kon. Ook is het kiezen van je ras nu een stuk aangenamer.

En om te vieren dat onze dieren eindelijk terug zijn, zijn ze nu maar liefst 5 credits afgeprijsd! Vanaf nu, tot en met 17 augustus 10.00 uur, betaal je maar 15 credits voor een kamergenoot.

Nieuwe commando - :pickall
Naast al dit huisdieren jolijt, wil ik je ook even wijzen op een nieuw commando in Habbo. Vanaf nu kun je alle meubels uit jouw kamer in één keer oppakken door :pickall in te tikken. De Meubi in jouw kamer gaan dan direct terug naar je inventaris. (Nu is het helaas nóg makkelijker voor hackers..) Heel handig bij een grote opruiming, als je hond weer eens een bende van je kamer heeft gemaakt...

2 opmerkingen:

  1. Het is nog steeds v35 hoor :l

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee hoor, het is écht V36.
    http://images.habbo.com/habboweb/[b]36[/b]_cc6786636b12f1eac34a5217be4d025a/6/web-gallery/v2/styles/style.css

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010