05 augustus 2009

Habbo reist verder

We hebben nog maar 4 Habbo Back In Time competities achter de rug, dus daarom 3 nieuwe competities!

Verken de Gouden Eeuw: en dit doen we samen met Nimiq-Junior. Hoe? De term 'Gouden Eeuw' zegt natuurlijk al meer dan genoeg: GOUD! Daarom nu in de catalogus tot 10 augustus 10:00 gouden romantique meubels. Ook is er een voordeelpakket met daarin de gehele collectie voor maar 16 credits. Een fikse korting van 50%!
Ook is er weer een competitie waarbij gezocht word naar de beste kamer met het thema 'de Gouden Eeuw'. De eigenaar van deze kamer ontvangt een Habbo Back In Time badge en de kamer word toegevoegd aan de tijdmachine. Dit allemaal moet je voor 5 augustus zien te regelen.

Door naar de Middeleeuwen: met Lothari-Junior. Je voelt hem misschien al aankomen, een competitie waarbij je een kamer moet maken met als thema: de Middeleeuwen. En dat hem nou net zijn! Ook hierbij word de beste uitgekozen, deze wordt toegevoegd aan de tijdmachine en de winnaar ontvangt een Habbo Back In Time badge. Tot wanneer je je screenshot kan opsturen is onbekend, dit staat niet op de site vermeld.
Ook is er nog de oranje gothic collectie in de catalogus geplaatst waarmee je kamer helemaal in dit thema kan gaan bouwen. Net als bij de gouden romantique meubels is er een voordeelpakket met daarin de gehele oranje gothic collectie (m.u.v. de kasseien, kerkervloer, poort en hekwerk want die konden ze niet oranje maken) voor slechts 23 credits i.p.v. 46 credits! Je vind ze tot 10 augustus 10:00 in de catalogus.

HabboRadio organiseert: het Golden Oldies-festival: altijd al een echte klassieker van vroeger zoals the Rolling Stones of the Beatles willen horen op de radio? Dien dan op deze pagina een verzoekje in en wie weet hoor jij hem wel aanstaande vrijdag vanaf 16:00 op HabboHut!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010