13 augustus 2009

Nog meer Huisdieren-competities!

Of je nu kunt pixelen of niet, iedereen heeft kans!

Hey Habbo's!

De stofwolken vlogen me langs de oren toen ik vanmorgen het hotel inliep. Al die spook-lakens zijn namelijk verscheurt.. Het is dan ook onmogelijk om niet door te hebben gehad dat de Huisdieren terug van weggeweest zijn. En hoe! Zo langzamerhand worden we overspoeld met honden, katten en krokodillen. Geen probleem, want in de vele opvang-centra zijn ze meer dan welkom!

Om de terugkeer nog extra te vieren heeft Habbo nog twee competities voor de dierenliefhebbers onder ons. Je kan daarmee je eigen hond, kat of kroko winnen, dus bekijk snel deze nieuwe opdrachten.

Maar eerst; Een droom word werkelijkheid!
Vele habbo's dromen er al jaren van.. Meer dan 3 dieren-vriendjes in je kamer! Het leek eerst op een foutje, maar habbo heeft het dus expres gedaan! Vandaag melde Crowley in dit nieuwsbericht dat er niet langer alleen maar plek is voor 3 huisdieren, maar voor 5!


Pixel je eigen huisdier
Voor sommige Habbo's is een hond, kat of kroko meer dan voldoende. Maar andere Habbo's dromen misschien naar meer beesten in het hotel. Sommige Habbo's zouden misschien na een lange dag ruilen naar hun kamer willen gaan om begroet te worden door... een zeekoe?

Ja waarom ook niet eigenlijk... Heb jij een stille wens voor een nieuw huisdier in het hotel? Laat dat dan maar aan Habbo zien in de vorm van een Pixelart! Pixel een dinosaurus, molrat, vogelbekdier (Prrr.. Perry het vogelbek dier!) of welk dier dan ook en stuur deze voor 17 augustus naar ons op via dit mailadres. Habbo kiest de vijf origineelste inzendingen uit en beloont deze Habbo's met een Hond, Kat of Kroko. Schrijf dus ook in je mail welk dier je zou willen winnen met eventueel een naam voor het dier.

Adopteer een Huisdier
In de grote dierenverhuizing van het Oude naar het Vernieuwde Habbo kan er wel eens wat mis gaan. Zo zit Crowley sinds maandag opgescheept met drie honden, drie katten en drie kroko's die nog een baasje missen. Sterker nog: ze hebben niet eens een naam. Eerst bedacht Crowley zich dat Gusto misschien nog wel wat ingrediënten nodig had, maar al snel kwam hij op het idee om ze te schenken aan negen gelukkige Habbo's.

Wil jij graag een kat, hond of kroko adopteren? Vul dan het formulier op deze pagina in en stuur deze voor 17 augustus op. Bedenk goed waarom jij het beste baasje zou zijn voor het dier. Crowley kiest voor ieder soort huisdier de beste drie inzendingen uit en beloont de winnaars met hun gekozen dier!

Succes allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010