14 augustus 2009

Oh wat ben ik moe..

.. aan Zen ben ik wel toe.

Zucht... Ik ging vanochtend met een hele lading energie naar de kermis toe, maar nu ik weer incheck in Habbo word ik er opeens aan herinnerd dat school weer bijna begint... Straks wordt het weer uren blokken voor de repetities, de eeuwig oplettende conciërge ontduiken of dagen lang oefenen voor de schoolmusical. Kortom: STRESS! Hoe overleef je deze schooldruk dit jaar? HELP!

Chill, Habbo's, chill! Het antwoord ligt dichterbij dan je denkt. Habbo zorgt er in een cursus van twee weken voor dat we volledig stressvrij het nieuwe schooljaar kunnen starten. Maandag openen de deuren van het Habbo Relax Zentrum, waar we met z'n allen kunnen genieten van sauna's, stoombaden, massagesalons en meer. Aan het einde van de cursus kunnen we meedoen aan de ultieme Relax-toets waarmee we de ultieme 'Zen'-staat kunnen behalen. Kom dus in contact met je innerlijke Habbo en doe mee aan Habbo Relax!

Zen Meubi nu verkrijgbaar
Ook de Catalogus verkeert in hogere sferen. De nieuwe Zen Meubi zijn vanaf nu verkrijgbaar om jouw kamer om te toveren tot een spa-resort, sauna of een andere 'relaxte' omgeving. Deze Meubi zijn verkrijgbaar tot en met 31 augustus 10.00 uur. Bekijk ook zeker de voordelige koopjes waarmee je een korting van 40 procent krijgt! Een overzicht:

  • Witte, Rode en Paarse Geurkaars - 1 Credit
  • Witte, Rode en Paarse Geurkaarsen - 2 Credits
  • Liggende steen - 2 Credits
  • Vijf voor 6 Credits; Tien voor 12 Credits
  • Steen om op te zitten - 3 Credits
  • Vijf voor 9 Credits; Tien voor 18 Credits
  • Knuffelmuur - 3 Credits
  • Vijf voor 9 Credits; Tien voor 18 Credits
  • Hangstoel - 5 Credits
  • Orchidee - 3 Credits
  • Vingerplant - 3 Credits
  • Wierook-boom - 2 Credits
Vanaf nu kan jij je Feng shue-kamer ook toevoegen aan de Zen-etage. Zo kan jij jouw vrienden ook voorzien van een stevige cursus meditatie, tai-chi of iets anders totally zen :).

Wijze spreuken voor ultieme Relax-heid
Actief meedoen aan het Habbo Relax heeft zo zijn effecten voor de gemiddelde Habbo. Zo schijnen glimlachen van Habbo's die deelnemen meer te stralen, zijn er minder ruzies tijdens Stoelendans en is iedereen simpelweg 'chill' (Het lijkt wel alsof we weer naar de tijd van de hippies gaan..). Maar sommige Habbo's hebben wellicht wat meer hulp nodig. Daarom kan jij nu jouw wijsheden en Zen-tips plaatsen in de Habbo Relax-Groep. Hoe meer spreuken hier staan, hoe meer Zen het hotel wordt! Bij 5000 wijsheden staat er iets moois te gebeuren, dus zorg dat jij jouw steentje bijdraagt!

Cursusprogramma
De komende twee weken zullen er meerdere activiteiten in het hotel plaatsvinden. Zo organiseer ik een paar Yoga-lessen in de Gnomewood ingang en haalt Nimiq alle relatiestress weg van Habbo's die niet over hun vakantieliefde heenkomen. Wanneer en waar deze activiteiten plaatsvinden vind je op de Habbo Relax-Groep (tenzij die van mij niet wordt geplaatst natuurlijk...).

Ook jij kan je mede-Habbo ontstressen door jouw activiteit in het hotel op te geven voor de Relax Agenda. Organiseer Yoga-lessen (naäpers!), een meditatie-marathon of trakteer je vrienden op een modderbad. De tien beste inzendingen worden geplaatst op de Habbo Relax-Groep en deze Habbo's krijgen een 'Beetje Zen'-Badge en een Zeldzame Shishi Odoshi.

Heb jij een time-out nodig? Wil jij terug naar je innerlijke Habbo? Of gewoon een momentje rust voordat de grote boze schooltijd weer begint? Adem dan in en uit en breng een bezoek aan het hotel tijdens Habbo Relax. Geniet er van Habbo's (& Tuinkabouters onder ons!)!

1 opmerking:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010