06 augustus 2009

Up-to-badge week 32!

Het is weer donderdag en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! Dit is een nieuw soort rubriek die elke donderdag terug zal komen waarin de aller nieuwste badges worden getoond met de daarbij behorende informatie.

Vakantie kennen ze blijkbaar niet bij Habbo want ook deze week zijn er weer heeel veeel nieuwe badges geüpload! En dat geldt niet alleen voor Habbo Nederland&België maar ook voor Canada, Australië, Engeland, Zwitserland&Oostenrijk, Spanje, Amerika, Italië en Noorwegen. Dit belooft dus een multicultureel overzicht te worden ;-) !

Laat ik maar gewoon het rijtje af gaan. We starten ditmaal dus met Habbo Nederland&België die een badge hebben geüpload voor het Habbo Panel. Je had hem misschien al gezien maar hier is ie nog een keer.

Door met Habbo Canada. Deze badge is geüpload voor een nationale (feest-)dag, hoogstwaarschijnlijk valt deze badge binnenkort te winnen met een simpele competitie.
Verder met Habbo Australië. Deze badge is voor een reclamecampagne van Boost Mobile Sno Sho. Ook is er leuke sticker van dit evenement gratis af te halen in de homecatalogus.
Habbo Engeland heeft een camera badge geüpload, waarvoor die gebruikt zal worden, is nog onbekend.
Nog een onbekende badge is er één voor Habbo Oostenrijk en Zwitserland. Zoals je ziet is het een kaasfondue badge. Probeer daar maar eens een bijbehorende competitie bij te verzinnen...
Habbo Spanje heeft een badge geupload ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van MTV in Spanje. Wil jij deze aan je inventaris toevoegen? Log dan in, in het Spaanse hotel, ga vervolgens naar deze pagina en klik daar op 'Enviar'. Je ontvangt de badge dan binnen 2 tot 3 dagen.
http://images.habbo.com/c_images/album1584/ES003.gif
De Amerikanen zijn ook deze week weer volop actief, ditmaal weer met 3 gloednieuwe badges. Deze worden waarschijnlijk gebruikt voor Camp Habbo.
Ook de Italianen hebben deze week niet stil gezeten: zij hebben deze week 3 nieuwe badges geupload. Deze badges zijn voor Habbo Roma. Van links naar rechts: senator, gladiator en een dichter.
En ook de Noren heb wederom 3 nieuwe badges geupload. De meest linkse voor, hoe kan het ook anders, Habbo's 5e verjaardag in Noorwegen en de middelste en de meest rechtse zijn nog onbekend waarvoor ze gebruikt zullen worden.
Ten slotte, nieuwe Zen badges voor Habbo wereldwijd. Je had ze misschien al hier gezien maar om je geheugen nog even op te frissen komen ze hier nog maals.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010