19 februari 2010

De Habbolympische Winterspelen!

In Habbo en in Vancouver zijn ze vandaag begonnen, de (Habb)olympische Winterspelen! Tijd voor Nederland om weer is flink wat medailles binnen te slepen. In Habbo kan jij je aansluiten bij 1 van de 4 teams en deze teams gaan de strijd tegen elkaar aan om zoveel mogelijk medaille stickers te winnen. Je kan kiezen tot en met 22 februari tussen de Snowqueens, de Beastie Boarders, de Ice Officials (I-CEO's) en de HHH - het Holland Habbo House! Om de stemming een beetje op te voeren staan er verschillende Artic, Sport en Habbolympische meubels in de catalogus geplaatst. Ook kan je meedoen aan verschillende competities waarbij je punten kan halen voor jou team. Dit is een overzichtje van de competities.

2000 meter schaatsen op maandag 15 februari om 16:00 tot 17:00 uur
Bij deze competities gaan vier schaatsers twee rondjes over een echte ijsbaan. De Habbo die als eerst over de finish komt verdiend een Gouden Medaille sticker voor zijn team. Daarnaast wint de nummer 2 een Zilveren en nummer 3 een Bronzen medaille voor zijn of haar groep.

Naar de kamer (Vanaf 15 februari om 16.00 uur open)

Habbo Curling op donderdag 18 februari om 16:00 tot 17:00 uur
Glijd met vijftig andere Habbo's richting de rode cirkel en zorg dat je in de gouden, zilveren of bronzen kuipstoel beland. De Habbo die in de gouden kuipstoel zit wint een Gouden Medaille voor zijn of haar groep. Daarnaast wint de nummer 2 een Zilveren en nummer 3 een Bronzen medaille voor zijn of haar groep.

Naar de kamer (Vanaf 17 februari om 16.00 uur open)

Langlauf Doolhof op vrijdag 19 februari vanaf 16:00 uur
Vanaf vrijdag 19 februari 16:00 uur kan iedereen meedoen aan een Langlauf Doolhof. In dit grote doolhof met verschillende kamers is een groot aantal Toortsen verstopt! Aan jou te taak het aantal Toortsen in alle kamers op te sturen op deze pagina. De eerste tien Habbo's die het juiste aantal Toortsen doorsturen winnen een Gouden Medaille Sticker. De dertig Habbo's die daarna het antwoord wisten winnen een Zilveren Medaille Sticker en alle anderen die daarna het goede getal invullen winnen een Bronzen Medaille Sticker.

Naar de kamer (Vanaf 19 februari om 16.00 uur open)

De Habbolympische Kamer-competitie
Zoals bij elke serie competities is er ook een kamer competitie. Aan jouw de keus om een Habbolympische sport kamer te maken. Denk bijvoorbeeld aan een schaatsbaan, bobsleebaan of een zelf gemaakte ijs-dolfijn.Van 15 tot en met 25 februari en van 1 tot 3 maart kiest Habbo elke de 3 mooiste kamers uit en die belonen ze met een Gouden, Zilveren of Bronzen Sticker en een Gouden, Zilveren of Bronzen Habbolympische Trofee! Vergeet daarnaast niet je team bij de mail te vermelden.

Klik hier om je kamer op te sturen naar competition.nl@sulake.com

Kunstschaatsen vrijdag 19 februari vanaf 16:00 uur
Kunstschaatsen is een zeer mooie sport zoals je hier kan zien. Maar misschien is het kunstschaatsen in Habbo nog veel leuker! Bewijs dit in een leuk glitterpakje met een Youtube video. Stuur hem op naar dit mail adres voor 24 februari. Uit de inzendingen kiest Habbo de nummer 1, 2 en 3 uit en belonen deze Habbo's met een Gouden, Zilveren of Bronzen Sticker en een Gouden, Zilveren of Bronzen Eretrofee. Vergeet niet je teamnaam in de mail te verwerken!


Snowboard Slalom op 22 februari om 16:00 tot 17:00 uur
Pak je snowboard maar alvast want we hebben een snowboard competitie! Bij deze competitie strijden 4 Habbo's tegen elkaar om als eerst slalommend over de finish te komen. De eerste Habbo die finisht wint de Gouden Medaille Sticker, nummer twee gaat met Zilver naar huis en de derde plaats verdient een Bronzen Plak.

Naar de kamer (Vanaf 22 februari om 16.00 uur open)

Schansspringen op 24 februari van 16:00 tot 17:00 uur
Op de Winterspelen kan het schansspringen natuurlijk niet ontbreken. Daarom organiseert Habbo een schansspring competitie waarbij 4 Habbo's de strijd tegen elkaar aan gaan. De eerste Habbo die finisht wint de Gouden Sticker, nummer twee gaat er met Zilver vandoor en de derde plaats verdient het Brons. Snap je het niet? Bekijk dan dit filmpje even voor het parcours.

Naar de kamer (Vanaf 24 februari om 16.00 uur open)

Habbo Curling op maandag 1 maart om 16:00 tot 17:00 uur
Voor de tweede keer kan  je meedoen aan Curling, maar nu aan de vernieuwde versie. Habbo Curling 2.0! Hierbij zijn er obstakels die tijdens te rit van plek veranderen in het veld gezet waardoor het moeilijker is om aan de overkant te komen. Alle medailles die je voor jou groep behaald tellen dubbel!

Naar de kamer (open op 1 maart vanaf 16.00 uur)


4000 meter schaatsen op woensdag 3 maart om 16:00 tot 17:00 uur
Ben jij de nieuwe Sven Kramer? Bereid je dan maar alvast voor de goede baan te kiezen, want Habbo gaat de 4000 meter schaatsen houden! Dit keer moet je 4 rondjes maken om de schaatsbaan. Alle medailles die je voor jou groep behaald tellen dubbel!

Naar de kamer (open op 1 maart vanaf 16.00 uur)

Het team met de meeste aantal Medaille stickers wint een Gouden medaille badge, het 2e team een Zilveren medaille badge en het 3e team een Zilveren medaille badge.

3 opmerkingen:

  1. Ik denk dat dit nog wel eens heel leuk kan gaan worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb zilver maar ik heb niet mee gedaan :-D
    teminste zo ver ik weet!

    wel grappig

    veel gr.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dat komt omdat je bij het team hebt aangesloten wat 2e is geworden!

    ik heb me bij de beatsie boarders aangesloten en iedereen die zich daar ook aan had gesloten kreeg een gouden badge! (ik ook! :P)
    (want we stonden op nummer 1!

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010