20 februari 2010

Up-to-badge week 7

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuwe Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Deze week was het een rustig weekje. We hebben namelijk maar 5 badges weten te spotten voor Habbo. Laten we deze daarom maar eens gaan bekijken.

Voor ons eigen Habbo Nederland / België is er natuurlijk weer de donderdag-deal badge. Dit is het esdoornblad dat terug te vinden is op de vlag van Canada. Dit is de badge, die je waarschijnlijk al bekend voor zal komen:





Daarnaast heeft Habbo Duitsland ook weer eens 3 badges bekend gemaakt. Het gaat om een carnavals badge, een badge met allemaal verschillende handen die elkaar vast houden en een duif badge. Dit zijn ze:




En we sluiten deze week af met Habbo Zweden. Zij hebben een roombroodjes badge gemaakt. Hij is ter promotie van een campagne. Dit is hem:




Dat was hem weer voor deze week! Graag tot volgende week! Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat hij hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie! Dit kan per e-mail: WII.master@habbospot.nl.

Bekijk ook eens het Habbospot badge overzicht en het Up-to-badge archief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010