08 februari 2010

Habbo Nederland 6 jaar!

Aanstaande donderdag 11 februari bestaat Habbo Nederland 6 jaar! Vorig jaar hebben we dit gevierd met een leuke sticker voor op je home en een Habbo Radio feest. Dit jaar geen Habbo Radio, maar wel een gratis verjaardagssticker! Daarnaast kan je op 11 februari in de Old Skool Disco een poll invullen waarin jij Habbo feliciteert. Iedereen die dat doet ontvangt de dag erna een gratis Birthday badge! Maar wat is een verjaardag nou zonder taart? NIKS! Daarom heeft Habbo een leuke competitie bedacht. Maak een zo origineel mogelijke felicitatie in de vorm van een pixelart en stuur deze op naar competition.nl@sulake.com. De meest originele inzending wint een speciale taart waarop zijn of haar pixelart te zien zal zijn (geen idee wat ze bedoelen, maar we zien wel!). Namens het hele Habbospot team: alvast gefeliciteerd!

Klik hier voor een overzicht van de geschiedenis van Habbo.

3 opmerkingen:

  1. Marco, wat snap je niet aan een taart met een pixelart erop?

    Dit is wat ze bedoelen: ze gaan naar www.hema.nl, kiezen een lekkere slagroomtaart waar een foto op kan, uploaden de winnende pixelart en klikken op 'bestel' :D

    Die winnaar krijgt dus in RL een taart met zijn/haar pixelart erop. Simpel toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Of dat je op de habbo-taart (meubi) dubbelklikt en dat dan je pixelart verschijnt!


    (ps: op habbo heet ik: Flip8386 :P

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010