11 februari 2010

Heartbreak Hotel gestart!

Vergeet alles rondom Brangelina, alles draait vanaf nu om het Habbo-koppel Mariah en Fabio die dreigen uit elkaar te gaan. Deze Habbo Bots zijn al 10 jaar bij elkaar maar hun relatie loopt niet helemaal soepel. Hun relatie bestaat namelijk uit ruzie, spanningen, stress en nog veel meer nare dingen. Tijd om ze te testen in de Habbo dating show: Heartbreak Hotel! Om alvast in de stemming te komen staat de nieuwe Bling serie meubels in de catalogus met een aantal koopjes ertussen. Daarnaast zijn er nog een aantal competities:

Thermometer
Als na deze 2 weken de thermometer van de Heartbreak Hotel groep bovenaan staat, ontvangt iedereen die lid is van de groep een Heartbreak hotel badge!

Date advertentie
Heb jij al een advertentie op het Discussieforum van de groep geplaatst voor een date? Nee? Dat zou ik dan maar eens snel doen. Van 2 tot 11 februari worden er elke werkdag 2 advertenties gekozen door Fabio en Mariah en die winnen een Mini Bling badge en 50 punten!

Ultimate hot or not
Op 4 tot en 11 februari houdt Crowley vanaf 16:00 tot 17:00 uur een Ultimatie hot or not actie. 4 Habbo's krijgen 20 seconden de tijd om het publiek te overtuigen om op hun te stemmen. De Habbo's met de meeste stemmen winnen een Mini Bling badge (zie hier rechtsboven) en 25 punten.

Blind date
Op 5 en 12 februari presenteren Jet en Crowley met trots de nieuwe show: Blind date! 3 jongens en 3 meisjes mogen zonder elkaar te zien vragen stellen. De Habbo's die elkaar als match kiezen winnen allebei Mini Bling badge (zie hier rechtsboven) en 25 punten!

Beste Valentijns party's
Vanaf 2 februari tot en met 12 februari kan jij jouw feestkamer opsturen naar competition.nl@sulake.com en wordt er elke dag een feestkamer bekroond. De winnaars winnen een Shuffle Sofa, Party Bling badge en 75 punten!

Behind the scenes
Wat gebeurt er eigenlijk achter de schermen tussen Fabio en Mariah? Maak daarover een filmpje of pixelart en stuur hem op naar competition.nl@sulake.com. Maar let op, je inzending moet 460 bij 285 pixels zijn. De winnaars winnen een Shuffle Sofa, Love Bling badge en 75 punten!

De Habbo met de meeste punten aan het eind van deze 2 weken wint 6 maanden Habbo Club, de Mega Bling badge en een Fabio of Mariah bot in hun kamer! Is toch te gek? Daten maar!

Update: De thermometer staat bovenaan! Dat betekent dat alle Habbo's die lid zijn van de Heartbreak Hotel groep op 15 februari 16:00 uur een Heartbreak hotel badge (zie hierboven) krijgen!

4 opmerkingen:

  1. Spelling´s foutje bovenaan!
    Er staat: Heartbreak Gotel gestart!
    -------

    Gotel moet Hotel zijn!

    Maarja een foutje kan gebeuren! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Idd, Heartbreak Gotel.

    Wel hilarisch XD

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dacht ik ook al xD

    -xxx- wiebenik12

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010