19 februari 2010

Habbospot Give Away Show 2


De vorige Habbospot Give Away Show was een groot succes en zoals beloofd vindt er vanavond weer een show plaats! Deze show is exclusief voor bezoekers van Habbospot.nl en zal plaats vinden om 20:00 uur in de kamer van Vogelpoep (ook wel bekend als onze oude nieuws- en up-to-badge reporter). Met het onderstaande wachtwoord krijg jij, als trouwe bezoeker van Habbospot, vanaf 19:30 toegang tot de kamer.

Let op: om toegang te krijgen tot de show, is het verplicht om lid te worden van de Friday's Give Away Show groep en om de badge als favoriet in te stellen. Zorg dus dat je de badge als favoriet draagt!

Staat groen jou beter of wil je de show sponsoren? Dat kan en daarmee krijg jij toegang tot de Friday's Give Away Show Donateurs groep. Met deze unieke badge laat jij zien dat jij de show hebt gesponsord. Daarnaast komt je naam op dit forum te staan. Neem voor een donatie contact op met Marco.11 of Vogelpoep.

Laat mij het wachtwoord zien van de Weggeefshowkamer:
welkom

Klik hier om naar de ingang van de show te gaan.

Kun jij er niet bij zijn? Op 19 maart is er weer een show. Hopelijk tot dan!

1 opmerking:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010