20 april 2010

Hoe modebewust ben jij?

De aankomende paar weken staat Habbo in het teken van mode, genaamd Habbo Runway! Vorige week was er al een competitie, maar dat was er maar één. Vanaf vandaag zijn er 2 nieuwe competities bij gekomen!

Show your style competitie
Iedereen heeft wel een beetje zijn eigen stijl qua mode. In Habbo kleed jij je misschien wel anders dan in het echt (net zoals ik). Habbo wil graag weten hoe jij gekleed bent in het echt! Print dit plaatje uit en maak een foto van jou met dat plaatje. Maar zorg er wel voor dat je gezicht niet herkenbaar in beeld is! Stuur de foto voor 26 april op naar competition.nl@sulake.com en wie-weet wordt jij met jouw foto op de Habbo Runway groep geplaatst! Daarnaast win je ook nog een Zeldzame Holo-Habbo en de Habbo Style Badge.

Fashion Blog competitie
Weet jij wat in en uit is qua mode? Heb je voor de Habbo's mode tips? Dan is dit iets voor jou! Habbo daagt jou uit om een Fashion blog bij te houden. Dit kun je doen via je homepage of via een speciale Fashion groep. Plak de gratis Runway sticker erbij en stuur de link op voor 27 april via deze pagina. Habbo selecteert de 10 beste blogs en plaatsen deze op de Habbo Runway groep. Daarnaast zullen de winnaars ook nog Zeldzame Holo-Habbo en de Stylist Badge ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010