02 april 2010

Up-to-badge week 13

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Deze week een hoop nieuwe en bijzondere badges. Zo hebben we nieuwe Runway en VIP-club badges waar ik jullie meer over ga vertellen. Lees dus gauw verder!

We beginnen met ons eigen hotel, dit keer een Roller badge van de donderdag-deal en de nieuwe April Fools badge van het taalexamen 1 april grapje.
Habbo Frankrijk heeft twee nieuwe badges geüpload voor het How to train your dragon event.

Habbo Brazilië heeft ook twee nieuwe badges geüpload, waar ze voor zijn is nog niet bekend.

Habbo Duitsland heeft een nieuwe worst badge en Paas badges geüpload. Dit waarschijnlijk voor het Pasen dit weekend ;-).

We hadden al nieuwe Runway en Habbo Club meubels gespot, hiervoor zijn ook een hoop nieuwe badges geüpload. Er komt dus waarschijnlijk een groot event aan met misschien wel nieuwe kleren die je binnenkort kan dragen (of kopen). Daarnaast komt er een nieuw soort Habbo Club dat VIP club gaat heten. Wat dit allemaal inhoud weten we nog niet, maar hier zijn alvast de badges:

Dit was het dan alweer voor deze week. Heb je er van genoten? Of denk je dat je dit veel beter kan? Solliciteer dan op deze pagina voor up-to-badge reporter. Vergeet er niet bij te zetten jouw up-to-badge artikel, ervaring en je Habbo naam.

Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan via de contact pagina.

Bekijk ook eens het Habbospot badge overzicht en het Up-to-badge archief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010