28 april 2010

Koninginnedag in Habbo!

Vrijdag is het alweer Koninginnedag en dan kan Habbo natuurlijk niet achterblijven. Habbo Nederland organiseert dit jaar een paar events rondom Koninginnedag.

Kopen en verkopen op de rommelmarkt(plaats)
Als je op vrijdag 30 april (Koninginnedag) een meubel koopt of verkoopt bij Marktplaats, dan ontvang je een prachtige Koninginnedag Badge. Deze badge word op 3 mei, rond 16:00 uur uitgedeeld.

Wat ga jij doen?
Naast de Rommelmarkt(plaats) zijn er natuurlijk ook nog andere events, één daarvan is dat jij een speciaal Koninginnedag event moet organiseren! Het is de bedoeling een echt Hollandse activiteit te organiseren op Koninginnedag. De tien beste events worden uitgekozen en worden beloond met een Zeldzame Oranje Droomijsmachine! Daarnaast worden de winnende events morgenochtend aangekondigd om de homepage!


Plaats jouw Koninginnedag kamer op Facebook
Bij de laatste competitie kan jij een leuke Koninginnedag kamer maken en deze plaatsen op Facebook. Zorg er wel voor dat je Habbo-naam erbij vermeld is, dat je een Facebook account hebt en fan bent van Habbo. De vijf leukste worden beloond met een Zeldzame Oranje Droomijsmachine!

2 opmerkingen:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010