19 april 2010

Konijnen vs Wortels in Frankrijk

In Habbo Frankrijk is het vandaag officieel oorlog tussen de konijnen en de wortels. Er zijn Habbo's uitgekozen die activiteiten organiseren om te zien wie nou de beste is (de activiteiten leiders dragen een badge).

Om deel te nemen aan de activiteiten moet je wel een team kiezen door het dragen van konijnen oren indien je bij de konijnen wilt horen of oranje kleding indien je bij de wortels wilt horen. Habbo Frankrijk vermeldt erbij dat je een goede keuze moet maken want, eenmaal gekozen kan je nooit meer deelnemen in het andere team.

Badges
Tijdens deze activiteiten kan je ook badges verdienen.

Ik ben een Konijn Badge
Wordt uitgedeeld aan iedereen die bij het Konijnen kamp hoort.


Ik ben een Wortel Badge
Wordt uitgedeeld aan iedereen die bij het Wortel kamp hoort.


Winnaar April 2010 Veiligheid brief
Wordt uitgedeeld aan iedereen die een winnende Veiligheid brief heeft ingezonden.

Veiligheidsbrief competitie
Ben jij instaat om voor 25 april in het Frans een brief over veiligheid van 30 regels te schrijven met daarin 15 speciale woorden? Stuur dit dan op naar dit email adres met als onderwerp: Carottes VS Lapins - *je habbo naam*.

De speciale woorden: wachtwoord, e-mailen, oplichting, tuin, bos, wortel, konijn, Habbo Lido, Pura, Big Picnic, Vergrootglas, Creme, VIP, pixel, teleporter.
Let op!: De woorden moeten in de brief dik gedrukt staan. Voor deze competitie moet je wel een Habbo account in Frankrijk hebben. Heb je die nog niet? Maak er dan hier één.

Achtergronden
Een tijd geleden waren er ook al achtergronden geüpload door Habbo Frankrijk van wortels en konijnen, deze worden dus voor de activiteiten gebruikt.

1 opmerking:

  1. Wow,, I Love wortels,, Die 'Ik ben een wortel'-Badge is Super Sexy

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010