12 april 2010

Samenvoeging naar Habbo.com

Alle Engelstalige hotels (Habbo Amerika, Engeland, Australië, Singapore en Canada) worden een hotel, namelijk Habbo.com! Er zal de komende tijd veel samengevoegd worden, verwijderd en vele vragen zullen er ontstaan. Maar geen nood! Habbo probeert alles zo goed mogelijk te overzetten. Als die niet kan zul je het zien verschijnen op de homepage.

Namen
Er zijn natuurlijk veel dezelfde Habbo namen in de 5 hotels. Daarom heeft Habbo vandaag alle Habbo's die geen meubels, credits en maar één keer waren ingelogd verwijderd. Morgen is er een update waarin Habbo iedereen een # achter de naam krijgt. Dit teken kun je houden of natuurlijk aanpassen. Door middel van het nieuwe Habbo ID kun je je naam aanpassen. Bij deze verandering krijg je ook nog een Naamsverandering achievements badge!

Zeldzaams

In elk hotel zijn er weer andere waardes voor de zeldzaams. Door de zeldzaams samen te voegen kunnen er drie dingen gebeuren.


  1. De waardes blijven gelijk omdat er zoveel dezelfde zeldzaams zijn.
  2. De waardes zullen stijgen. Dit komt omdat verschillende zeldzaams alleen in een enkel hotel aanwezig is.
  3. Als je een super zeldzaam hebt en in de andere hotels is dit gewoon een zeldzaam, dan zal je een andere super zeldzaam ontvangen van Habbo. Deze is nieuw en zal binnenkort in een artikel bekend worden gemaakt.

Tijdzones
In de hele wereld zijn verschillende tijd zones, dat betekend dus dat sommige landen later of vroeger leven qua tijd dan ons. Om te voorkomen dat jij alleen op vaste tijden kan inloggen blijft het hotel voor altijd open!

4 opmerkingen:

  1. Misschien krijgen wij Habbo ID niet maar alleen de hotels die gaan samenvoegen (de hotels die gaan fuseren hebben het ID btw al)?
    Ik ben benieuwd....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. als iemand uit habbo austrailië dezelfde naam heeft als iemand uit habbo V.S. wat ga je dan doen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. degene die het langst in het hotel is geweest,
    (niet wie als eerste het account aangemaakt heeft, maar wie het meest tijd heeft doorgebracht IN het hotel.) krijgt de naam, die andere(n) zal/zullen een andere naam moeten kiezen..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kan niet meer inloggen in habbo.com :[

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010