09 april 2010

Win kaarten voor de 3FM awards!

Sinds gisteren wisten we al dat er speciale 3FM Awards accounts waren aangemaakt, sinds vandaag is het bekend waarom. Habbo gaat namelijk een promotieactie houden samen met 3FM voor de 3FM Awards! Op 12 april zullen Coen en Sander van de Coen en Sander show op 3FM live en in het Theater in Habbo een verslag doen over de 3FM awards. Ook verloten Habbo en 3FM kaartjes voor de 3FM awards! Als je naar de 3FM Awards Area dan zal er een poll openen. Daarin moet je opschrijven waarom jij deze kaartjes verdiend. De 2 leukste inzendingen worden beloond met twee kaarten voor de 3FM awards show in Amsterdam! Meedoen kan nog tot voor maandag 12 april.

Dinsdag tussen 15.00 en 16.00 uur: Flinke Namen
De groep Flinke namen komt dinsdag 13 april langs in Habbo! Tussen 15:00 en 16:00 zullen zij al jullie vragen beantwoorden en zullen zij jou wat vertellen over hun nieuwe album Superstuntwerk. Tevens zijn zij ook genomineerd voor  Serious Talent.

Habbonamen: VIP-Flexican, VIP-MCFit, VIP-Murth en VIP-Sef.

Woensdag tussen 16.00 en 17.00 uur: Dio
Je kent hem misschien nog wel van het liedje Aye, de rapper Dio komt langs in Habbo! Hij komt op woensdag 14 april al jullie vragen beantwoorden. Tevens is hij ook genomineerd voor Beste artiest alternative.


Habbonaam: VIP-Dio

Donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur: Destine
De Punkband Destine komt langs in Habbo! Zij zullen ook jullie brandende vragen komen beantwoorden op donderdag 15 april. Tevens zijn zij ook genomineerd voor Beste artiest rock, Beste nieuwkomer en voor Serious Talen.

Habbonamen: DestineRobinL, DestineLaurens, DestineTom, DestineHubrecht en DestineRobinF.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010