11 oktober 2010

Alle kamerrechten worden gereset!

Vanaf dat Habbo van Shockwave naar Flash is overgestapt zijn ze een belangrijk punt vergeten. In Shockwave kon je namelijk in één kamer iedereen rechten geven. Sinds de optie niet meer bestaat sinds de Flash-versie kon je het niet meer aan- maar ook niet meer uitzetten. Dus al die kamers zijn nu een soort van "nutteloos" geworden (om misselijk van te worden). Daarom reset Habbo morgen alle kamer rechten waardoor dit probleem wordt verholpen.

3 opmerkingen:

  1. Eindelijk , ik wou mijn kamer's al verwijderen.

    G9000

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vindt het een kut update (sorry dat ik het zo zeg). Want nu stopt alweer kickwars en tegen vele habbo spelers in. Habbo wilt dat je plezier maakt en dan slopen ze het eigelijk weer. Ik vindt het wel krom van habbo zelf, ik dacht toen ik het las. Waarom maken jullie dan die knop niet terug? Want dan kunnen de mensen die het irritand vinden uitzetten en mensen die het handig vinden aan en volgens mij is het ook niet zo moeilijk te maken met al die technologie. Maar ja, het is een keuze van Sulake en/of Habbo.En daar kunnen wij geen wil tegen op zetten. Hé dat was een getyp :P

    BeantwoordenVerwijderen
  3. en was 1 ding vergeten, weer een old-skool spel dat habbo verwijdert. Volgens mij wilt habbo alle old-skool spellen en meubels enzovoorts te verwijderen.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010