18 oktober 2010

Het griezellen is begonnen!

Vanaf vandaag staat deel 2/3 van de Habboween 2010 meubels in de catalogus. De Behekste boom, Teleportboom, Het moeras (ook per 5 of 10 stuks), Mistige boel (ook per 10 stuks), Duister water (ook per 6, 12 en 24 stuks) en Krakende planken zijn toegevoegd aan de catalogus.

Kamercompetitie
Heb jij een super enge maar misschien ook duistere Voodoo kamer? Laat hem dan zien! Stuur hem op naar competition.nl@sulake.com en wie-weet kom jij met jouw kamer op de Voodoo groep te staan. Maar dat is nog niet alles, want iedereen die daar komt te staan wint ook nog eens een Habboween 2010 Badge en een Zeldzame Voodoopop!

Verkleedcompetitie
Heb jij zo'n vette Halloween outfit in het echt? Print dan het Voodoo logo uit, maak een foto van jezelf in je engste outfit met het logo in beeld en stuur de foto op naar competition.nl@sulake.com. Let op! Je mag niet herkenbaar in beeld zijn, dus gebruik een masker, schmink of iets anders om jezelf onherkenbaar te maken! De winnaars worden geplaatst de Voodoo groep en worden beloond met een Habboween 2010 Badge en een Zeldzame Voodoopop!

1 opmerking:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010