27 oktober 2010

Het griezelen gaat maar door...

Het is weer eens tijd om jullie op te frissen *lacht duivels*. Dit keer geen 1 maar 2 competities! Lees gauw verder om er achter te komen waar je allemaal aan mee kan doen!

Beschrijf maar raak!
Deze keer een hele andere competitie dan normaal. Hierbij moet je een Habbospot medewerker uitkiezen en hem proberen te beschrijven met de aangewezen kracht die de medewerker toe behoort. Plaats een reactie hier onder met jouw beschrijving. Uit alle inzending kiezen wij de 2 beste beschrijvingen uit van zijn of haar medewerker die we belonen met ieder een Halloween pakket! Gebruik hierbij het bijhorende plaatje:

Voorbeeld: Vogelpoep is zeer gespecialiseerd in het gebied van geneeskunde en water besturing. Zoiets dus maar dan nog uitgebreider en spannender ;).

Zoek de verschillen!
Herriner je nog die competitie van 'Het jaar v/d Tijger' waarbij je de verschillen moest zoeken? Nou, hier komt nog een zoek de verschillen competitie met een geheel nieuw jasje! Zoek de 10 verschillen van het plaatje hieronder.

(klik voor een vergroting)

Heb je ze gevonden? Kopieër dan het bijhorende plaatje en plak het in paint/photoshop. Vervolgens zet je om elk verschil dat je hebt gevonden een rood rondje. Als je daarmee klaar bent stuur je het plaatje met de 10 rode rondjes op naar competitie@habbospot.nl voor maandag 1 november. Uit alle goede inzendingen kiezen we willekeurig 5 winnaars uit die we ieder belonen met een 'Dode kip'.

Veel succes allemaal en nog een fijne Halloween!

13 opmerkingen:

  1. Oppergod Zeus verschijnt voor de ogen van spelers-inspecti en de bliksem schiet uit zijn handen. Verbaasd als hij is steekt spelers-inspecti zijn handen in de lucht. Zijn ogen puilen uit wanneer blijkt dat zijn bliksemschichten alle weerwolven en vampieren dood voor hem doen neervallen... Xed moet voorlopig uit zijn buurt blijven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. .Xed. heeft zijn handen in het halloween vuur gestoken, Vervelende habbo's fikt ie af!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. .Xed.
    Heeft zijn normale huid eraf gehaalt.En je zit nu alleen zijn botten van zijn voorhoofd! Nu hij eindelijk de vuurkrachten heeft Kan hij iedereen bedreigen en alleinzendigen verweideren! *bibber*

    Qishal

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Room-saver is gewoon bezig met het maken van een schilderij!

    Spelers-inspecti (Help ik kan niet meer inloggen bwaah!)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. spelers-inspecti heeft door een vliegtuig ongeluk (kwam door onweersbui) bliksemkrachten gekregen. Wordt je geraakt, dan wordt je binnen één seconde geroosterd. Maar de bliksem kan je ook verblinden dat je eeuwig niks meer kan zien! Maar... spelers-inspecti kan deze krachten alleen maar gebruiken wanneer hij bedreigt wordt door een brief waarin het woord ''chocoladecake'' staat! Brr... Eng!

    Jexep

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De gekleurdste Habbo aller tijden: .:Room-Saver:. kan met zijn krachten het Hotel en alle Habbo's kleuriger maken.

    Yukizu

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Marco.11 ziet er wel eng uit maar zijn 'power' komt enkel uit een pak cornflakes.
    De power is een speciale handschoen waar 5 glow in the dark pennetjes in zitten. Toen Marco een vuist maakte van zijn hand kraakte de stokjes en gaf zijn hand licht! De andere 4 hebben daarin tegen wel een echte gave.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Vogelpoep, voor al jou (mineraal)water-kracht!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. marco heeft de kracht van elektriciteit.En natuurlijk heeft hij weer eens met 1 april met iedereen de stroom grap uit gehaald die vervelende habbie.

    en Xed heeft weer eens de kracht van vuur ja hoor! Hij kan verlopig niet eten of koken anders verbrandt hij het natuurlijk.
    Vogel poep de kracht van water Wilt u alstublieft Xed even blussen.Met vriendelijke groet crowley.Dat stond in de brief ;p
    Room saver! de kracht van de regenboog slaat toe! Je brengt geluk op habbowheen! daarom willen de heksen je weg hebben.
    en spelers inspectie je hebt de kracht van lucht dus blaas het pudding leger weg met je wind kracht Anders wordt het een plakkerige boel

    greetz. marissahooplot (dat is me habbo naam)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Room savber heeft geen kracht, dat is gewoon verf dat hij in het rond gooit!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat vogelpoep waterig was, wisten we allemaal. Maar dat hij deze krachten had... Hij gebruikt het eigenlijk voor alles. Het bad vullen, crowleys koffie verpesten en de stal mesten! Maar hoe dit alles is gekomen... "Het was het jaar 1638, vogelpoep moest in de tobbe. Zijn familie was arm en hij had al dagen niet gedronken, ik zou zo een zee opdrinken zij hij dan altijd. Toen hij in de tobbe met zijn badeend aan het spelen was, kwamen twee rijken langs. Die hadden allebei een flesje bier. Toen ze langs vogelpoep liepen slurpten ze als een stel olifanten. Dat was de druppel! In sneltrein vaart trok hij al zijn kleren aan en vloog de twee rijken aan! In zo'n drie seconden dronk hij allebei hun flesjes leeg en schreeuwde: MEER!. Hij snelde naar de zee en dronk hem helemaal leeg. Het water stroomde allemaal zijn hart in en daar werd een nieuw zintuig geopend. Het was het zintuig van helen, en vergaan. Hij kon nu mensen helen! En ook zichzelf, dus eigenlijk had hij het eeuwige leven! Maar dat water moest ergens heen, dus werd het water aan woede gekoppelt. Elke keer als vogelpoep kwaad wordt spuit het water er af. Maar niet voor altijd... Want als het water op is... Is vogelpoep er dan nog...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. .:Room-saver:.

    Room-saver is gespecialiseerd in regen boog powers! Hij kan op elk moment van de dag een regenboog laten verschijnen. daarmee maakt hij iedereen blij. Uit zijn bril komen ook regenboog laserstralen zodat hij elk voorwerk in een regenboog kan laten veranderen. En zelfs mensen! Als room-saver rent dan laat hij een lijn van regenbogen achter zodat je kan zien waar hij heeft gelopen!
    Room-saver kan ook regenbogen van vorm laten veranderen! Dus geen halve cirkel maar een vierkant, of een driehoek!
    Als iemand in een dipje zit, vrolijkt room-saver diegene weer op met zijn regenboog kunsten!

    Dit was het geheim achter .:Room-saver:.

    made by =!BinBush!=

    BeantwoordenVerwijderen
  13. .Xed. was een weekend op kamp en op een avond zaten ze bij het kampvuur. Er stond een zak met marshmallows en .Xed. had best trek! Hij pakte een stok en een marshmallow en reeg hem aan zijn stok. Hij hield hem boven het vuur en draaide zich even om, omdat hij geroepen werd. AAAAAUW! opeens stond de stok in brand en ook de hand van .Xed. stond in de brand. Hij rende naar de kraan en hield zijn hand eronder.

    Toen zijn hand geblust was leek alles weer normaal... Hij zwaaide weer naar de groep en opeens schoot er uit zijn handen een vlammige vloeistof. Hij raakt de boom en de boom verdween meteen als as...

    Wow... dacht .Xed. ...

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010