28 juli 2009

Gratis CD badge

Wil jij in Habbo Brazilië / Portugal een CD badge bemachtigen zonder er al te veel voor te doen? Log dan in en ga vervolgens naar deze pagina, vul daar je Habbo naam in en klik vervolgens op 'Enviar'. Er is niet bij vermeld tot wanneer de actie duurt, wees dus snel want voordat je het weet ben je te laat. De badge is overigens nog onbekend, binnenkort meer daarover hier op Habbospot!

Update: het blijkt maar weer hoe goed mijn Portugees is *kuch* want ik had het (bijna) goed met de badge die je zou ontvangen als je je Habbo naam op die pagina zou invullen. De badge die je in je inventaris hebt ontvangen is voor ons een bekende, namelijk van Streets of Bobba 2006. Deze heb je gekregen ter gelegenheid van de beroemdheid die Disco-Lee, hotelmanager van Habbo Brazilië / Portugal, kreeg na zijn interview die op TV te zien was. Wegens de bekende privacyredenen was hij verkleed met een afropruik en een zonnebril op, hij lijkt zo sprekend op de badge!

>> Klik hier om de uitzending te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010