17 juli 2009

Missie 3 van start gegaan

Na eerder deze week al de missies van de Entertainment Crew en de Medische Staff is het nu de beurt aan de Ruimte-Navigators. Zij hebben de taak om in de Habborella het logboek van de kapitein te vinden. Hierin staat wat er met de Habborella gebeurd is. Verder moet worden uitgezocht welke vreemde engergiebron er in het schip zit. Je kunt de antwoorden vinden door in de Habborella 3000 etage te stappen en via daar het schip te betreden. De antwoorden kun tot 20 juli op deze pagina invullen. Uit alle goede inzendingen worden 10 willekeurige habbo's uitgekozen die een level #2 badge ontvangen van de afdeling waarbij zij aangesloten zijn en 4 Warp Reactors.
Maar dit is nog niet alles voor de Ruimte-Navigators. Ook wordt gevraagd om van de Habborella 3000 een plattegrond te maken. Alleen kloppende plattegronden maken een kans om te winnen en dit kan tot 22 juli. De makers van de 5 mooiste plattegronden worden allen beloond met een level #2 badge van hun afdeling en 'een nog onbekend voorwerp dat nog even geheim gehouden word...' Daarnaast scoort de allerbeste nog eens 100 punten voor het ruimteschip waarbij hij of zij zich heeft aangesloten én ontvangt de volledige Ruimte-Navigator bemanning en de Kapitein een level #2 badge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010