13 juli 2009

Habbo's in space

Jullie hebben vast al gelezen dat de Habborella vermist is en dat de zoekactie gestart is. Vandaag kreeg Crowley een fax wat hem toch een beetje bezorgd maakte.

....#$$ @..234.... Habbore... #$00-- 1199>..-lla 3000. Zet koers na0008998# Coördinaten ingeste#(8940--- HELP!!!... Bzzt GGGGGHHHHHH! .... *bliep*
Het lijkt erop dat de Habborella naar het heelal is 'gespaced', maar hoe komen we daar?
Om een begin van je eigen ruimteschip te maken zijn de eerste meubels van de Sci-fi collectie in de catalogus geplaatst.

Verder kun je mee doen aan een competitie waarin je beschrijft wat jou een echte kapitein maakt en hoe je ruimteschip dan zal heten. De beste vier worden beloond met 4 Warp Reactors en een Kapiteins badge level #1. Benieuwd welke dat is? Bezoek dan donderdag a.s. Habbospot voor een gloednieuw up-to-badge overzicht.

Update #1: Vandaag zijn de winnende kapiteins bekend gemaakt. Dit zijn ze:
Bemanning voor een ruimteschip is natuurlijk onmisbaar. Daarom kun je je op deze pagina aansluiten bij één van de ruimteschepen. Ook kun je daar aangeven voor welke afdeling jij je ter beschikking stelt. Je hebt de keuze uit de Ruimte-Navigators, de Beveiligingsexperts, de Ruimte-Ingenieurs, de Medische Staff of de Entertainment Crew. Aanmelden kan tot 25 juli en als beloning zul je hiervoor de level #1 badge van jouw afdeling ontvangen. Welke dit zijn, zie je aanstaande donderdag in een gloednieuwe up-to-badge overzicht. De eerste badges worden aanstaande woensdag 16:00 uitgedeeld.
Binnenkort krijgen alle afdelingen missies waarmee ze punten kunnen scoren voor hun afdeling waarmee ze de level #2 badge van hun afdeling kunnen binnenhalen.
Ten slotte zal het schip met de meeste punten nog eens een level #3 badge winnen. Het scorebord kun je op deze pagina volgen.

Update #2: Ook is de volledige sci-fi collectie vanaf vandaag te koop in de catalogus tot 27 juli 10:00.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010