30 juli 2009

Up-to-badge week 31!

Het is weer donderdag en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! Dit is een nieuw soort rubriek die elke donderdag terug zal komen waarin de aller nieuwste badges worden getoond met de daarbij behorende informatie.

Ook deze week zijn er weer een hoop badges geüpload. We begin deze keer met Habbo Amerika die wel een heel speciale badge hebben geüpload. Deze is voor een aantal 'tijdelijke' staffleden die in de vakantieperiode de activiteiten en competities van de huide staff overnemen. Je herkent ze aan deze badge.


Ook deze badge is nieuw deze week en voor Habbo Amerika. Je ontvangt deze badge als je lid word van de RewardTV groep en deze vervolgens als favoriet instelt.
Nog een nieuwe badge die je ontvangt als je lid word van een groep, deze is alleen niet voor Habbo Amerika maar voor Habbo Brazilie / Portugal. Word even lid van de Carnaval Disney xD groep en je ontvangt vandaag of morgen (voor het laatst!!) de badge.
Verder deze week heeft Habbo Frankrijk niet stil gezeten deze week. Zij komen namelijk met 5 (!) nieuwe badges deze week, 3 daavan zijn voor een campagne van Wipe-Out wat daar nu ook te zien is op TV.
De 4e is een nog onbekende badge maar met de bekende Frank erop.
En ten slotte, de 5e badge is een alien badge gemaakt door @ndy voor een pixel competitie.
Dat was hem weer voor deze week! Graag tot de volgende keer!
Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan per e-mail: vogelpoep@habbospot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010