09 juli 2009

Up-to-badge week 28!

Het is weer donderdag en dat betekend dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! Dit is een nieuw soort rubriek die elke donderdag terug zal komen waarin de aller nieuwste badges worden getoond met de daarbij behorende informatie.

Eerder deze week plaatste mijn collega al een bericht over Hot&Cold serie. Daarbij zijn nu twee badges gespot, wat lijkt op een karma badge die je binnenkort kan binnenhalen.

In dat zelfde bericht werd er gesproken over een nieuwe tuinkabouter die geüpload was. Ook hierbij heeft Habbo een badge geüpload.
Verder met Spanje, waar de campagne van Calippo volop bezig is. Naast de Calippo meubels is er nu ook een Calippo badge gespot.
Ten slotte nog een badge die Engeland heeft geüpload voor de winnaar van de September quiz. Sweepings is de gelukkige, hij heeft de quiz gewonnen en wint daar niet alleen deze badge mee maar ook nog eens een i-Pod Nano, 100 credits, 3 maanden HC-lidmaatschap en hun album met handtekeningen.
Helaas zijn er niet veel nieuwe badges bijgekomen deze week, maar omdat ik jullie niet wil teleurstellen ben ik nog eens wezen rondkijken of jullie nog je buitenlandse badges verzameling kunnen uitbreiden zonder er al te veel moeite voor hoeven te doen. Ik heb er uiteindelijk 2 kunen vinden.

De eerste is een fashion badge voor in Finland. Wat moet je doen? Simpel: word even lid van deze groep en je zult de badge binnekort ontvangen.
De tweede is de Billabong badge die ik 2 weken geleden hier al aankondigde. Je kunt hem bemachitigen door in te loggen in het Spaanse hotel en vervolgens op deze pagina op 'Enviar' te klikken.
Ten slotte nog even dit. Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan per e-mail: vogelpoep@habbospot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010