23 juli 2009

Missie 4 en van start gegaan

Hoewel we al 3 missies achter de rug hebben, moeten de Ruimte-Ingenieurs natuurlijk niet vergeten worden. Daar is er voor hen nu ook een missie waarmee zij een level 2 badge van hun afdeling kunnen winnen.
De Ruimte-Ingenieurs hebben als taak de Habborella 3000 te repareren. Om deze te kunnen repareren moet je door de teleports die in de Machine kamer staan. Vanaf daar is het een kwestie van de bedrading volgen en kijken bij welke kleur de Warp Reactors uitkomen. Het is hierbij handig om een plattegrond te gebruiken. De antwoorden kun je vervolgens op deze pagina invullen tot 27 juli. Uit alle goede inzendingen worden willekeurig 10 winnaars uitgekozen die een H-800 Droïde en een level 2 badge van hun afdeling winnen.
Maar dit is nog niet alles, want óók voor de Ruimte Ingenieurs is er een tweede opdracht. In het formulier op deze pagina kun je invullen welke upgrade jij graag zou willen geven aan de Habborella 3000, ofwel Pimp My Spaceship! De beste inzending scoort 100 punten voor het schip waarbij hij of zij is aangesloten en natuurlijk een level 2 badge van de afdeling waarbij de winnaar is aangesloten. Ook krijgen alle Ruimte-Ingenieurs van het ruimteschip waarbij de winnaar zich heeft aangesloten een level 2 badge!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010