23 juli 2009

Missie 5 van start gegaan

Als allerlaatste zijn de Beveiligings-Experts aan de beurt. Zij moeten opzoek gaan waar de H-800's zich schuil houden. De start is in de Teleportkamer, ook hier is dus weer handig om een plattegrond te gebruiken. Ga vervolgens de teleports door en vul op het competitieformulier op deze pagina in, in welke kamers je de H-800 Droïde's bent tegen gekomen. Uit alle goede inzendingen worden willekeurig 10 winnaars gekozen die een level 2 badge van hun afdeling winnen en een H-800 Droïde.
Daarnaast kun je meedoen aan een competitie waarmee je alleen hoeft in te vullen welke naam jij 'De Rode Planeet' zou willen geven. De meest originele scoort daarmee 100 punten voor het ruimteschip waarbij hij of zij is aangesloten en natuurlijk een level 2 badge. Ook krijgen alle Beveiligings-Experts van het ruimteschip waarbij de winnaar zich aangesloten een level 2 badge!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010