24 juli 2009

Up-to-badge week 30!

Het heeft even geduurd maar hier is ie dan: een gloednieuwe versie van Up-to badge. Het was het wachten waard want deze week zijn er heel veel nieuwe badges geüpload!

We beginnen met de badge die speciaal voor Habbo Nederland / België is geüpload en die je kunt winnen met de Habbo Back In Time competities. Meer over dit evenement lees je hier.

Door met nieuwe sci-fi badges die hoogstwaarschijnlijk horen bij de nieuwe collectible voor augustus. (Nog niet gelezen welke dit is, lees dan dit artikel even).
Verder met Duitsland. Daar hebben ze 2 badges geüpload die je binnenkort kan winnen met zomerse activiteiten en comeptities. (Denk niet bij die eerste badge ''huh?! deze badge ken ik al!'', wat veranderd is, is dat er nu 2009 staat en eerder 2007 en 2008 onderaan de badge.)
Verder deze week: een badge voor Habbo Zwitserland / Oostenrijk, een badge met de Zwitserse vlag erop.
En ook nog een badge voor Habbo Brazilië / Portugal, een badge die erop lijkt dat ie voor een race competitie is.
Verder nog nieuwe badges voor een campagne van Calippo voor Habbo Spanje.


Ook nog is er deze week een nieuwe badge geüpload voor Garnier, die bedoeld is voor Habbo Finland.
Het houd niet op met de badges, want ook Italie komt nog met 2 nieuwe badges.
En ten slotte nog een badge voor Habbo Amerika, ook hierbij moet ik jullie helaas (nog) melden dat ie nog onbekend is waarvoor deze gebruikt zal worden? Misschien iets met sci-fi?
Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan per e-mail: vogelpoep@habbospot.nl

1 opmerking:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010