03 maart 2010

HabboReport komt steeds dichterbij!

Habbo Nederland uploadde eergisteren al een Habbo Report achtergrond, maar tot nu toe was het nog een groot mysterie waarvoor deze diende. Tot vandaag! Crowley verklapte vandaag in de Habborazzi het volgende:

Kon jij niet bij het event van Nikki zijn? Dan heb ik goed nieuws! Binnenkort lanceren we een nieuw YouTube-project waarbij alle Habbo's een videoverslaggever kunnen worden van Habbo Hotel. Het eerste verslag, over Nikki's bezoek vind je via de link.

De Habbo Report groep hiervoor is inmiddels ook al aangemaakt. Binnenkort kunnen we dus van alle VIP-visits een video-verslag bekijken en misschien ook jouw Habbo filmpjes! Hier het eerste film verslag van VIP-visit Nikki gemaakt door Tha-Benny.

Update: De groep staat nu vermeld op de Habbo homepage. Als je er op klikt krijg je alleen de Habbo Radio groep te zien. Foutje, of soms niet? In het filmpje hieronder is te zien dat verschillende Habbohutters gaan meewerken aan Habbo Report, zal dit er iets mee te maken hebben?

2 opmerkingen:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010