27 maart 2010

Up-to-badge week 12

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

Deze week weer een hoop badges, dus laten we maar snel verder gaan!

Voor ons hotel niet veel nieuws, alleen de Donderdag-deal badge.



Habbo Amerika heeft een nieuwe Bullseye en Director 2010 badge geüpload. Dit is een Target badge voor de promotie rond de Twilight DVD en voor de Oscars van 2010.

Habbo Engeland heeft een nieuwe Alvin and the Chipmunks badge en nieuwe Habwrecked 2010 badges geüpload. De Alvin and the Chipmunks badge kun je verdienen door mee te doen aan deze competitie. Daarnaast zijn de Habwrecked badges te verdienen bij de competities en de laatste badge als jou video heeft gewonnen en op deze groep heeft gestaan.
Habbo Spanje heeft een nieuwe Nanny McPhee badge en een nieuwe 50.000 badge geüpload. De 50.000 badge kan je winnen door als 50.000e fans aan te melden bij de Habbo Facebook van Spanje.


Habbo Duitsland kan niet onder zijn Braadworsten verslaving afkomen, daarom hebben ze een nieuwe worst badge geüpload (alleen is die niet helemaal scherp)!


Habbo Singapore heeft een nieuwe Koffer badge geüpload, waarvoor die is is nog niet bekend.


Habbo Frankrijk heeft een nieuwe 7 wereldwonderen en Vu ala TV badge geüpload. De eerste kon je winnen met deze competitie en de laatste wordt nog niet gebruikt.



Habbo Italië heeft twee nieuwe vrolijke badges geüpload, een vlinder en rups badge! Waar ze voor gaan gebruikt worden is nog onbekend.


En als laatste heeft Habbo Noorwegen een hoop nieuwe Wipe Out badges geüpload.

Dat was de up-to-badge dan al weer van deze week! Heb je er van genoten? Of denk je dat je dit veel beter kan? Solliciteer dan op deze pagina voor up-to-badge reporter. Vergeet er niet bij te zetten jouw up-to-badge artikel, ervaring en je Habbo naam.

Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan via de contact pagina.

Bekijk ook eens het Habbospot badge overzicht en het Up-to-badge archief

1 opmerking:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010