20 maart 2010

Ruilen, marktplaats en cadeaus uitzoeken doet het niet!

Het is tijdelijk niet mogelijk om te ruilen, meubels te verkopen of kopen in Marktplaats en je Habbo Club cadeau op te halen! Habbo verzoekt je om rustig af te wachten tot de technische dienst het probleem opgelost heeft. Ook vragen ze om geen oproepen te doen bij de moderators, die kunnen hier niks aan doen.

Update: Habbo heeft het artikel gewijzigd en vertelt dat je weer gewoon kan ruilen, Habbo Club cadeaus uitkiezen en iets verkopen of kopen op Marktplaats!

2 opmerkingen:

  1. Ze zeggen dat het komt doordat habbo australie is gehack maar is dat ook zo dat habbo australie is gehackt, want tot nu toe vind ik nog alleen maar door normale habbo's dingen erover geschreven maar niks over een MOD.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. [quote] Update: Habbo heeft het artikel gewijzigd en verteld daarin niks meer over de HC meubels ophalen. Dit probleem is dus verholpen! [/quote] Verteld is toch met een T? (Vertelt)

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010