19 maart 2010

Up-to-badge week 11

Het is weer weekend en dat betekent dat het weer tijd is voor een gloednieuw Up-to-badge! In deze rubriek houd ik jullie wekelijks up-to-date wat betreft de nieuwe badges. Je vind hier de allernieuwste badges met de daarbij behorende informatie.

We beginnen met de Donderdag-deal badge voor ons hotel. Ik heb hem helaas niet kunnen kopen wegens de creditcrisis, maar misschien heb jij hem wel!?


Habbo Australië heeft een nieuwe Rock to Schools badge geüpload waarvan nog niks bekend is.

Je hebt hier al kunnen lezen dat Habbo Amerika en Canada gaan samenvoegen. In plaats van 2 hotels worden ze er nu 1! We dachten eerst dat het een 1 april grap zou zijn, maar Habbo neemt het wel heel serieus. Ze hebben 3 nieuwe mrg badges geüpload:

Habbo Engeland heeft nieuwe Habwrecked 2010 en St. Patricks day badges geüpload. Klik hier om te kijken hoe je deze St. Patricks day badge kan winnen.

Habbo Spanje heeft twee nieuwe Nokia badges geüpload die je hier kan verdienen. Daarnaast hebben ze ook twee nieuwe Cheetos (ja dat chips merk) badges geüpload. Waarvoor ze dienen is nog niet  bekend.

Habbo Noorwegen heeft nieuwe Wipe out badges geüpload. De laatste badge is een reporter badge die je bij deze competitie kunt winnen, al is die nog niet goed geüpload.

Habbo Duitsland heeft nieuwe Be a rabbit, be safe badges geüpload. Ze verschillen niet veel met de Myth Bunnies badge en zullen ook met een veiligheidscampagne te maken hebben.
Habbo Brazilë is deze week het hotel met de meeste nieuwe badges, maar liefst 6! Deze badges zijn gemaakt door Habbo's uit Brazilië voor een speciale beroepen competitie. Op deze pagina kan je een badge kiezen die je binnenkort zult ontvangen.


Dat was de up-to-badge dan al weer van deze week! Heb je er van genoten? Of denk je dat je dit veel beter kan? Solliciteer dan op deze pagina voor up-to-badge reporter. Vergeet er niet bij te zetten jouw up-to-badge artikel, ervaring en je Habbo naam.

Heb jij tips, klachten, opmerkingen of een nieuwe badge gespot maar staat ie hier niet bij? Dan hoor ik dat graag van jullie, dit kan via de contact pagina.

Bekijk ook eens het Habbospot badge overzicht en het Up-to-badge archief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010