19 maart 2010

Het jaar van de metalen tijger is begonnen!

Konichiwa! We hadden al eerder een groep en meubels gevonden en we wisten al dat het vandaag ging beginnen. De competities van Het jaar van de tijger! Chinees Nieuwjaar was al op 14 februari, maar toen was Habbo zo in de ban van Valentijnsdag dat ze het helemaal waren vergeten. Geen nood! Jet heeft namelijk een spoed cursus Chinees gedaan waardoor ze veel over de cultuur te weten is gekomen.

Beproeving 1: Kracht
Op woensdag 17 maart zal Jet tussen 16:00 en 17:00 uur jullie kracht gaan testen of jullie de Tijger onder de indruk kunnen krijgen. Vervolgens zal jij met de Tijger oog in oog komen te staan en moet jij hem proberen in de hoek te drijven. Lukt het je? Dan win jij een eerste graad Tijger badge!

Klik hier om naar de kamer te gaan >>

Beproeving 2: Oplettendheid
Bij deze competitie is het de bedoeling om je kennis te testen bij zoek de verschillen! Hieronder staan 2 plaatjes waarbij jij de 10 verschillen moet zoeken. Heb je ze allemaal gevonden? Vul ze dan voor 18 maart in op deze pagina en wie-weet win jij een Mosgroene Vuurdraak en een tweede graad Tijger badge!




Beproeving 3: Eerbied
De perfecte manier om een Tijger te eren is het maken van een tempel! Bouw met de nieuwe Chinese meubels een tempel en stuur deze op naar Habbo. Habbo kiest de 5 mooiste tempels uit en die belonen ze met een Mosgroene Vuurdraak en een derde graad Tijger badge!


Klik hier om je kamer op te sturen >>

Beproeving 4: Behendigheid
Op 24 maart houd Habbo een ouderwets potje stoelendans! De bedoeling is dat je in een kamer zo snel mogelijk op een stoel gaat zitten en het potje wint. Alle winnaars winnen een eerstegraads Tijger badge!

Beproeving 5: Wijsheid
Habbo is opzoek naar Wijze Habbo's! Wat moet je doen? Verzin een grappige, bizarre of onzinnige wijsheid. Bijvoorbeeld: beter één pixel in de grond dan zestien Badeenden in een aquarium. Stuur hem op via deze pagina voor 25 maart. De origineelste 10 winnen een Mosgroene vuurdraak en een tweedegraads Tijger badge!

Beproeving 6: Dans van de Tijger
Voel jij je net zoals een Chinese draak? Ja? Dat gaat je dan helpen bij deze opdracht! Bij deze opdracht is het namelijk de bedoeling om dit Youtube-filmpje na te maken in vorm van een pixelart, filmpje of screenshot. De 5 mooiste inzendingen beloont Habbo met een Mosgroene vuurdraak een en derdegraads Tijger badge!

Voor dit staan ook speciale nieuwe Chinese meubels in de catalogus die er nog tot en met 29 maart zullen blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010