01 maart 2010

Wordt een archeoloog!

Habbo heeft een prehistorische ontdekking gedaan: er liggen namelijk resten van vroegere stammen in de achtertuin van Habbo! Een groep archeologen die hier te werk is gegaan, is gestopt met werken en nergens terug te vinden. Wat er ook is gevonden, zijn de bekende Tribal meubels! Zij zijn daarom teruggeplaatst in de catalogus zodat jij ook je ondergrondse opgraving kan maken! Elke dag kiest Habbo 3 winnaars uit die aan het ondergrondse netwerk worden toegevoegd. Zij winnen een zeldzame zilveren olifant en een prehistorische badge. Daarnaast is er ook elke dag een zoektocht te doen in het ondergronds netwerk waar gevraagd wordt om een archeologische ontdekking op te sporen! Elke dag is er een andere, dus houdt het goed bij! Vul het antwoord in op dit competitie formulier. Elke dag kiest Habbo 10 willekeurige winnaars met het goede antwoord en geeft hen een prehistorische badge en een zilveren olifant. Maar pas op: er zijn ook valstrikken.

Update van Marco.11: De archeologen zijn niet zomaar archeologen, het zijn Donnie Santini (keert hij soms terug?), Lara Sloft en Indiana Cloons!

1 opmerking:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010