14 december 2009

Nieuwe medewerkers zijn bekend!

Tijdje geleden opende Habbospot sollicitaties voor nieuwsreporter, up-to-badge repoter en nieuwsstrip maker. Ondertussen zijn er al vele sollicitaties binnen gekomen (en dat is goed nieuws)! De rubriek up-to-badge reporter gaat niet door, gelukkig is de opleiding van Vogelpoep uitgesteld en kunnen we nog lang genieten van zijn rubriek(en) op Habbospot! Natuurlijk hadden we al lang geen nieuwsstrip meer, maar we hebben toch iemand die ons geschikt lijkt voor deze baan. Met trots kondig ik jullie de nieuwe nieuwsstrip maker aan:

.Xed.

Hij krijgt een proefperiode van 2 weken (dus 2 nieuwsstrips) waarin hij zich moet bewijzen. Daarnaast stopt helaas WII.master op Habbospot. Hij heeft het te druk op school en zit ook in de gemeenteraad (hij is een soort van nieuwe Jan-Peter Balkenende)! We willen hem heel erg bedanken voor zijn inzet, we zullen hem nooit vergeten en daarom staat die vanaf nu op deze pagina. Natuurlijk hadden we ook een vacature geplaatst voor nieuwsreporter en daar zijn heel veel inzendingen van binnen gekomen. Daaruit hebben we de volgende geselecteerd:

Coolissport & Youri199!

Ze krijgen een proefperiode van 2 weken en daarin zullen ze zich moeten bewijzen. Als ze bij het team passen en goede berichten schrijven, dan zullen ze geheid aangenomen worden! Wens ze alle 3 maar veel succes toe!

7 opmerkingen:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010