14 december 2009

Versie 42

Alweer een nieuwe versie en voor mij gaat het wat te snel. Maar we gaan even kijken wat er allemaal nieuw is!

Inventaris
Als je je inventaris opent en op een meubel klikt staat er iets nieuws. Namelijk Sell in marketplace. Het is nog niet bekend waar het voor dient maar ik denk dat je hem binnenkort kan gebruiken in een kamer. Je zet een meubel in en andere kunnen erop bieden. Dat zou wat makkelijker zijn dan de hele tijd schreeuwen: 12 credits op mijn HC!

Credits en news
Als je linksonderin op je Habbo hoofd klikt, opent zich een schermpje (niks nieuws). Maar eerst stonden daar nog 2 legen plaatsen en die zijn nu opgevuld! Namelijk door een krantje voor News en credits voor een credits pagina. Als je op de krant klikt opent het Habbo News en als je op de credits klikt opent zich een credits pagina.
Onbekende badge
De onbekende badge naam is veranderd! Zie hier wat er eerst stond en wat er nu staat.
Wisselkoers prijzen
De wisselkoers prijzen in de catalogus zijn weer normaal! Eerst moest je er pixels of credits bij betalen als je een aantal muntjes wou kopen, maar nu hoeft dat niet meer! Was het dan toch niet zo'n goed idee, Habbo?

5 opmerkingen:

Reageren op dit artikel? Dat kan! Typ hieronder jouw reactie en druk op "Reactie plaatsen". Dan wordt je reactie onder het artikel gezet.

 
Habbospot.nl is geen onderdeel van Sulake en/of Habbohotel.
Alle rechten voorbehouden © Habbospot.nl 2008 - 2010